Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

4okt/112

Wat hebben dierendag en Frits Wester gemeen volgens mij

Het is vandaag dierendag en iedereen vraagt je bijna wat doe jij voor de kat, konijn, reptielen, muizen, cavia, vissen nou simpel zoals ik altijd met al mijn dieren in mijn eigen dierentuintje om ga.
Als je altijd het beste met je dier voor hebt heb je dierendag niet nodig enkel de commercie heeft het dan nodig, helaas zijn feiten duidelijk en hebben vele mensen toch nog een dierendag nodig om te beseffen dat ze er goed mee dienen om te gaan.
Dierendag is voor mij dus geen dag om mijn dieren nog meer te geven ze krijgen de beste zorg, de meeste liefde, aandacht en alles wat je jezelf ook graag elke dag gunt en zo hoort het eigenlijk altijd elke dag bij ieder dier te zijn

Mocht je toch het idee hebben dat je iets meer kunt doen dan heb ik wel een aardige tip, steun stichting Hulp hond Nederland.
Deze verdiend elke extra eurocent die ze kunnen krijgen, het is een super aanwinst voor de gelukkige gehandicapte die zo’n hond kan krijgen en met de huidige bezuinigingen zullen veel gehandicapten nu meer aan een hond gaan hebben dan aan het kabinet.

images

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Zo denken wij er ook over. Het is hier elke dag dierendag 😉

  2. een heel waar woord.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.