Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

1okt/111

Genieten van de vijver met nu 14 vissen

Vandaag stonden we om half 9 op en verzorgden de dieren, huisje doen en ik kan er maar niet over uit wat een heerlijk weer het toch steeds is.
De nazomer is het zomers het is gewoon 28 graden in de tuin, de vijver ziet er prachtig uit en vol leven.
We zijn lekker naar de Intratuin geweest en hebben daar uitgebreid rondgereden, ik ben in rolstoel gegaan vanwege mijn been.
We hebben 4 grote volwassen gele goudvissen en 5 kleine oranje goudvissen gekocht, nu zitten er dus 14 vissen in de vijver.
Alle maten vissen, soorten en de een zwemt heel rustig rond en de ander schiet van links naar rechts das uiteraard de goudwinde.
We hebben veel appels uit onze boom en veel van de fruitkist dus ik heb recept opgezocht en wilde appelmoes maken, maar ja  blijkbaar als je op inductie kookt verdampt het water minder en zou je dus minder water moeten nemen en nu heb ik dus dunne appelmoes en te waterig  hihi soort combinatie van appelsap en compote.
Nou ja helaas pindakaas dus niet erg fijn, maar ik heb yoghurt in huis doe het daar dus in en dan hebben we heerlijk toetje morgen.
Goed ik kreeg een mailtje dat ik een boek heb gewonnen, Marcel van Driel zijn boek superhelden.nl heet het en ik ben er super blij mee.
Banner_Superhelden_600x160
Ik heb al veel gehoord over dit boek en speel al een paar weken regelmatig het 3D spel dat er is op internet, dat is trouwens best pittig maar erg leuk.
Verder lekker tv gekeken, zitten niksen en weer stuk verder in mijn boek toen God een konijn was, en daar geniet ik erg van is zo mooi geschreven gewoon heerlijk.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Gefeliciteerd met je boek. Leuk de vissen, geniet van de vijver!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.