Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

25sep/111

Een superleuk verjaardagsfeestje!

Vandaag vroeg op en toen meteen even huisje doen, dieren doen met zijn allen want we krijgen bezoek.
Lianno heeft gisteren dus de Samsung Tab 10.1 gewonnen en gaf hem direct aan mij, wij hebben nu afgesproken dat dat heel lief is end at hij dan een PSP krijgt, zodat hij ook wat leuks heeft.
Dan komen de eerste bezoekers en is he terg gezellig en wat een mooi weer we zitten heel de  dag in de tuin, naast de mooie nieuwe vijver.
Het is gezellig we kletsen, genieten van drankjes en taart en andere lekkere hapjes.
Ik wordt heel erg verwend met allemaal leuke cadeautjes een herfstboeket, een boeket van lampionnen en Judaspenning uit eigen tuin, een kilo zak heerlijke koffiebonen, een Intratuin bon, een doos Nespresso cups, een heerlijke  luchtverfrisser met rozengeur, een tube  handcrème van de Bodyshop, een fles showergel van Kneipp, een bon om een tijdschrift abonnement op te nemen kan ik zelf het blad kiezen en die krijg je dan aantal weken/maanden een een echt Fries suikerbrood en zak met echte Friese koekjes kortom heel veel lekkers, moois.
oom Rien maakt de voordeur in orde en nu kan het slot wel goed dicht, handig  hoor een oom die slotenmaker is en beveiliger, huis is nu helemaal tip top in orde weer.
Lianno en Oom Rien gaan samen leuk aan de slag om een oude Xbox uit elkaar te halen en hebben daarmee grote lol.
We eten met een grote groep mensen en dat is ook erg gezellig en tegen 21.00 uur blijven Johannes, Twil en ik zelf over, we kletsen na, ruimen op en het was een super leuke verjaardag en nu is het hoogste tijd om te gaan slapen.
Kevin, Pricilla, Kim, Lotte, Mieke, Huib, Nienke, tante Miek,, tante Wil, oom Rien, tante Sandra, Chico, tante Loes, moeders, Elisabeth allemaal heel erg bedankt voor alles!

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Het was een gezellige dag, bedankt!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.