Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

24sep/112

Lianno wint de hoofdprijs voor mij!

Het is zaterdag en zal een dag worden die we niet gauw zullen vergeten!
We staan op ontbijten en dan brengt Johannes Lianno naar de boerderij, ik blijf thuis omdat er gebak bezorgd zal worden.
Als Johannes thuis is dan is er inderdaad dus ook gebak, maar goed we drinken koffie en gaan aan de slag en ook naar Almere shoppen  bij Ranzijn voor de nieuwe vijver.
We slagen er prima, we halen mooie grasplanten voor rond de vijver, jutte om de aarde op de berg en uit de vijver te houden, een drijvende decoratie met 2 musjes die mutsen op hebben en lief tegen elkaar aan kruipen, ook een luchtpomp, waterplanten en uiteindelijk ook vissen.
Het is einde van het seizoen en de waterplanten kunnen nog wel maar de kwaliteit vinden we slecht dus alleen de mooie nemen we nu mee, de rest komt vin het voorjaar wel.
Ze hebben ook nog mooie goudwindes en dus besluiten we er 5 mee te nemen en zo is dan de vijver toch nog vol leven.
Na het shoppen halen we direct Lianno op en die heeft geweldige dag gehad op de boerderij en krijgt heerlijke verse zelfgemaakt pompoensoep mee.
Thuis eerst vissen in water laten wennen en ondertussen eten wij de heerlijke soep op.
Lianno helpt heel hard mee de plantenbakken te vullen en allerlei dingen aan te geven aan Johannes en dan is het hoogste tijd om de vissen los te laten end at mag Lianno doen, hij vindt het super en geweldig.
We eten lekker een kipburger met patat en ik speel nog wat op facebook en Lianno ziet dat ik mee doe aan een actie om een Samsung Tab 10.1 te winnen, die wil ik zo graag hebben en hij zegt mag ik meedoen dan win ik hem wel voor jou, ik lach en zeg ja hoor doe jij dat maar even maar bedenk je wel de win kans is erg klein, Lianno zegt ja weet ik maar ik voel geluk dus komt goed en meld zich aan voor de actie.
Dan gaat Lianno douchen en naar bed en is dus de trekking van de winnaar, ik ben benieuwd en kijk even en zie live voor mijn ogen het volgende verschijnen:
Knipsel
Helemaal perplex staar ik lachend naar het scherm, Lianno si nog wakker en komt even kijken als ik hem roep en zegt  Moontje nu heb  je hem!
Lianno geeft hem direct aan mij en zegt gefeliciteerd ik krijg een kus en ik zeg we hebben het er morgen wel over en hij gaat lachend naar zijn bed en zegt onderweg nog even heel droog: “ik zei toch ik win hem wel voor je….ha ha”
Tja dat zei hij inderdaad, maar goed er doen duizenden mensen mee dus dat nou net zijn naam om precies 21.00 uur op het scherm komt, de namen  wisselen per seconde en sommige mensen  die anderen ook hebben aangemeld hebben 3, 4 en 5 seconden, nou die kans is wel klein, maar niet voor deze kleine smurf dus.
Johannes en ik praten nog even na en morgen zullen we met Lianno over zijn prijs praten , want dit is geen speelgoed voor kinderen maar he tis wel bijzonder dus we zullen met hem gaan ruilen.
Goed na alle positieve ophef gaan we nog even aan de slag want morgen vieren we mijn verjaardag en dan is het nu hoogste tijd om te gaan slapen.
Maar natuurlijk eerst nog even foto’s van onze mooie vijver, want wat ben ik trots op het werk van Johannes en Lianno echt super mooi!
Onderaan komt er een filmpje van Lianno die de eerste 5 Goudwindes los laat…..

24092011305 24092011307
24092011308 24092011309
24092011311 24092011313
aanleg vijver aanleg vijver

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Wooooow wat een gave prijs he? Een tab is zooooo gaaaaf!
    Maarruh niet voor kinderen? Ryan weet nog beter hoe hij werkt dan ik hahaha, hij mag elke dag twee keer een half uur erop spelen, genoeg spelletjes voor ze hoor! Hihi kus

  2. Super! Gefeliciteerd met deze mooie prijs. Veel plezier ermee. De vijver is mooi!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.