Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

22sep/112

Een heerlijke verjaardag en lekker verwend!

Vanmorgen vroeg op en jawel ik ben jarig vandaag….heerlijk 41 jaar nog maar 9 jaar te gaan voor ik de magische 50 jaar bereik!
Lianno naar school en Johannes bleef thuis werken ik rommelde wat en kreeg heel veel telefoontjes, sms'jes en mail berichten erg leuk!
Twitter liep vol en ook op Facebook staan heel veel leuke reacties, toch wel grappig zelfs mensen die je alleen kent van internet.
Toen kwam de post jippie allemaal kaarten ik voel me zo heel erg jarig hoor, bij de post ook een pakje end aar werd ik helemaal blij van.
Mijn nichtje en haar partner hebben met 2 andere ene band en die maken echt super mooie nummers en ik kreeg nu een cd met  4 nummers erop, heel erg mooi kartonnen doosje van hergebruikt papier, plaatjes erop en boekje erin zo mooi en netjes afgewerkt en uiteraard meteen in de cd speler nu kan ik hem ook hard draaien heerlijk.
Hurrymania bedankt voor deze speciale uitgave ik ben er erg blij mee en heel trots op en kom zeker naar een van jullie optredens.
San en Maup verwenden mij met een digitale bol.com bon omdat ik heel graag een speciaal boek wilden en ze niet wisten of ik het al had, die heb ik toen dus meteen besteld en ik ga straks dankzij hun genieten van Toen God een konijn was.
Omdat er nog meer waarde op zat kocht ik een spel voor de Xboox360 erbij The Golden Compass, San en Maup heel erg bedankt ik zal veel lees en speel plezier hebben.
938507_85296 Toen_god_een_konijn__24143d
Toen kwam de monteur van koffiemachine en dit keer een superman! hij bekeek alles en verving een groot onderdeel en nu is die als nieuw en eindelijk kan ik weer volop genieten van echte goede koffie.
Deze monteur legde veel uit en gaf advies en daar ha dik heel veel aan.
In de middag kwam Yvonne gezellig en  ik kreeg een hele mooie bos knalrode rozen echt lange grote rozen ze zijn  supermooi, bedankt.
Lianno kwam ondertussen thuis en mijn moeder kwam ook en had voor mij een cadeau en ik zag het en dacht o jee…….mijn moeder zei je tipte me hierover en toen wist ik zeker dat ik iets heel erg doms had gedaan en  vooral BLONT!
Ik pakte het uit en had in mijn handen het boek van Toen God een konijn was….ben er super blij mee en ga er straks meteen aan beginnen.
Toen_god_een_konijn__24143d
Mijn moeder uitgelegd en tja ik was erg dom maar heb toen het boek dat ik bestelde bij Bol geannuleerd en een ander boek van wensen lijstje gepakt……..Kwetsbaar | Tatiana de Rosnay en Het huis waar jij van hield | Tatiana de Ros
Van deze schrijfster is ook het boek Haar naam was Sarah.
1001004011240300 1001004011551963
Dus ook al was ik niet zo slim, nu heb ik straks drie schitterende boeken om te genieten en hopelijk doe ik niet nog eens zo dom.
Johannes en Lianno hadden me al verwend met een Xbox spel en stoomkoker en ik heb dus een geweldige verjaardag gehad.
Philips stoomkoker sonic-unleashed-(x-box-360)
Goed mijn moeder ging weer naar huis en wij gingen gezellig eten Franse frietjes, gefrituurde kippenpootjes of kippenvleugeltjes  en een kipburger, heerlijk
Lianno had nog een belmoment en daarna ging hij slapen, Yvonne ging naar huis en ik schrijf dit log en duik zo lekker op de bank met mijn nieuwe boek, heerlijk even een uurtje lezen.
Iedereen heel erg bedankt voor de reacties in forum, facebook, twitter en via de post, telefoon en sms.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Wat heb je leuke kado’s gehad! Ik zie je zondag, dan kom ik alles bekijken 🙂

  2. Leuk dat je zo verwend bent, dat verdien je. Nu heb je straks drie mooie boeken, geniet ervan!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.