Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

21sep/111

Alvast beetje jarig vandaag!

Het is 21 september en de herfst is begonnen, gisteren was het Prinsjesdag en vandaag de nabeschouwingen en wat een taalgebruik zeg.
Mijne heren het mag wel wat socialer en netter tegen elkaar, jullie hebben wel een voorbeeldfunctie.
Goed Lianno gaat netjes op tijd naar school en Johannes werkt thuis.
Ik voel me erg slecht vandaag ben misselijk, pijnlijke maag en last van mijn voet, heel raar niet uit te leggen maar komt vast door het prikken.
Goed niet teveel aandacht aan die zooi schenken en gewoon doorgaan, tegen de lunch komt Lianno uit school en ik bak lekker eieren en we eten gezellig samen aan tafel.
Na het eten verschoond Lianno de kleine muizenbak zelfstandig en doe ik de cavia bak en dan samen de grote muizenbak, alles weer heerlijk fris, ik heb er een hekel aan om ze te ruiken en deze  groep muizen ruik je snel brr bah.
Dan is de middag al heel eind onderweg en gaat de bel ik mag niet open doen  dat doet Johannes en dan krijg ik alvast mijn verjaardagscadeaus……
Lianno heeft een gaaf spel voor de Xbox360 voor me
sonic-unleashed-(x-box-360)
Johannes en Lianno samen geven me een Philips Stoomkoker
Philips stoomkoker
Die is heel erg mooi en ziet er geweldig uit, nu moet ik leren te stomen en dan gaan we heerlijke vetvrije maaltijden eten hier.
Terwijl ik de handleiding bewonder gaan de mannen even shoppen bij de Intratuin, ze hallen 2 zakken fijn grint, 2 zakken grof grint, 4 zakken vijver grond, eens lang en T-stuk voor de pomp.
Dan gaan we eerst eten en  na het eten gaat Johannes verder, het ondiepe deel heeft nu grint en ik heb een schildpad van Tante Loes (Moeke2) gekregen die spuugt water, zo schattig.
De schildpad ligt er lief bij op een grote steen en straks hebben we dus meer dan voldoende beweging in het water fontein, schildpad en de waterloop.

aanleg vijveraanleg vijveraanleg vijveraanleg vijver
We vinden het echt heel mooi worden en de planten en dieren komen dus in het voorjaar.
Omdat ik niet lekker was ben ik al vroeg op bed gaan liggen 8 uur lag ik er al in, vandaar dat dit bericht later is en  wel op de juiste datum.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Wat een mooie kado’s. De vijver wordt prachtig!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.