Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

18sep/110

Op verjaardagsvisite in Utrecht

Zondagmorgen rond 9 uur komt Lianno vragen of hij teveel lawaai maakt, niet dus maar goed wel meteen maar opgestaan.
Ontbijt gegeten met hem samen en helaas is het nat buiten het regent.
Lianno maakt koffie en haalt Johannes uit bed om 10 uur.
We verzorgen de dieren, doen wat in huis en rommelen wat en eten dan een broodje, na het eten gaan we naar Utrecht.
Nienke haar man Michel is jarig en is 51 jaar geworden end at hebben we gevierd, met heerlijke verse aardbeientaart en een hoop gezelligheid.
In Utrecht was het zonnig en met af en toe wat regen maar we hebben dus ook buiten gezeten en de jongens waren fietsen, skateborden en lekker buiten bezig en met regen binnen met de lego en knikkers.
We hebben Michel een adoptiekip cadeau gedaan, nu kan hij 12 keer 6 biologische  eieren ophalen bij een winkel in de buurt en de kip heeft i ieder geval een beter leven dit jaar. Glimlach
We hebben lekkere stokbroodjes met van alles erop gezeten en heerlijke Linzensoep, van rode linzen Nienke komt die mij leren maken want die is zo lekker!
Na het eten zijn we naar huis gereden met een tussenstop bij de AH, we moesten de boodschappen nog doen en het was heerlijk rustig dus zo klaar en thuis gekomen ging Lianno meteen zich klaar maken voor zijn bed en lag er dus om 20.00 uur in.
Ik hoop dat Lianno zijn humeur er morgen niet onder lijdt, want ik merk wel dat 19.00 uur de juiste tijd is om te slapen voor hem tijdens schooldagen, maar goed we zullen het morgen wel zien.
Ik ruimde de boodschappen op en Johannes rommelde nog wat aan de vijver en het was al donker maar goed grote zaklamp helpt dan wel.
Ik heb nog wat gerommeld en nu is het de hoogste tijd en ik duik onder de douche en bedje in dan lig ik er ook rond half 11 in…ben keikapot.


Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.