Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

16sep/110

Yvonne, Moeders en Loes komen langs, gezellig!

Zo het is weer vrijdag en dus is de week alweer bijna voorbij en daar is dan het heerlijke weekend en we hebben leuke plannen.
Vanmorgen eerst vroeg op en Lianno klaar maken voor vertrek naar school en heel vrolijk ging hij weg.
Johannes werkt thuis en heeft het echt heel erg druk, veel te druk maar ok.
Ik rommel in huis, doe de dieren, maak schoon, ruim op en alle andere dingen die voor mij dagelijkse taken zijn.
De monteur belt en wat zijn ze goed in kiezen van data om te komen eerst op mijn trouwdag nu komen ze op mijn verjaardag.
Maakt niet uit als de koffiemachine het hierna maar weer normaal gaat doen, want nu doet hij het deels en daar baal ik echt zwaar van.
In de middag kwam Yvonne even iets ophalen en even staan kletsen met haar, ik ben erg moe en wilde gaan slapen maar dat komt er dus niet echt van.
Ik maak alvast dingen klaar voor het eten schil de aardappels, was, snijd prei en maak alvast kerrieroom saus, dus dan hoe fik straks alleen alles nog te koken en daarbij de kipburgers jummie en uiteraard stoofpeertjes toe.
Lianno komt vrolijk uit school en is blij heeft leuke dag gehad en gaat nu lekker spelen tot het eten klaar is.
Na het eten douchen en jeugdjournaal missen we helaas want mijn moeder komt even iets ophalen en Loes is erbij en snel een kopje koffie en thee, wat kletsen.
Ze zijn naar de 50+ beurs geweest end at is leuk en vermoeiend, dus ze blijven niet lang en dat is goed want als zij weg gaan is het hoogste tijd voor Lianno om te gaan slapen.
Ik kijk dan even naar mijn soap en het programma zand erover met Danny de Munk, leuk programma, rommel dan nog wat op pc en internet en ga nu mijn bed ook opzoeken morgen weer vroeg op.
We hebben Lianno beloofd om voor zijn dag boerderij even langs de Boerenbont-Welkoop te gaan om een zweepje en handschoenen voor paardrijden op te pikken en dat kan precies winkel is op 10minuten van de boerderij en hij gaat om 9 uur open en Lianno moet er om 10 uur uiterlijk zijn dus gaat goed komen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.