Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

7sep/111

Infuus met bijwerkingen & leuke post!

Vandaag is het woensdag en om half 7 stond ik op en dan een ongeveer kwartier later roep ik Lianno en volgt Johannes ook, het is raar ik ben nu steeds als eerste op dat was anders nooit zo.
We ontbijten en ondertussen maak ik Lianno zijn lunch klaar en pakken we samen zijn tas in, hoef nu niet veel mee want het is woensdag.
Dus pakje drinken voor het 10 uurtje met een gezonde muesli reep.
De taxi komt en Lianno vertrekt, Johannes is dan al thuis aan het werk heeft het momenteel erg druk en ik doe mijn dagelijkse dingen huisje, dieren en de was,
Rond 1 uur komt Lianno weer thuis en hij heeft het leuk gehad, we lunchen met zijn drietjes en dan is het te slecht weer om buiten te spelen en wil hij graag meedoen aan een kleurwedstrijd, ik print de plaat en hij kleurt hem netjes in.
Om 1500 uur komt de verpleegkundige en begint het infuus, Johannes gaat dan met Lianno naar de tandarts, Lianno heeft een stukje van zijn voortand afgebroken.
De tandarts constateert dat het te klein is om te repareren en heeft toen de voortanden bij geslepen om het scherpe kantje eraf te halen.
Lianno deed het goed bij de tandarts, bleef netjes liggen en liet zijn voortanden bijwerken zonder verdoving en kreeg daarna een munt om iets uit de verassingsballen machine te halen.
Het prikken  van het infuus ging prima en infuus zelf ook, We kletsen en aten gezellig met zijn allen en na het eten ging Lianno douchen.
Toen het infuus klaar was kreeg ik opeens weer jeukende handen, voeten en toen we de controles deden die we altijd na infuus doen (bloeddruk, temp) had ik spontaan allemaal uitslag op mijn armen, dus dat is een vorm allergische reactie.
Het eerste wat ik altijd doe na infuus is snel nar de wc, ik heb dan al namelijk 4,5 uur gezeten en moet heel nodig vaak en aar bleken ook mijn benen onder de uitslag te zitten.
Volgens protocol alles meteen met verpleegkundige gemeld en hij bleef dus bijna half uur langer om te zien hoe het verliep, de jeuk is het meest irritante.
Ze kunnen van alles doen bij zo’n reactie ne ik het het een tijd  terug ook spontaan een keer gehad toen kreeg ik voor het infuus een spuit met anti allergie middel maar daar wordt je zo moe van en slaperig, dat wilde ik nu dus liever niet.
Na half uur nog eens kijken en de vlekken trokken alweer langzaam weg, mijn vitale functies waren nog steeds goed en de verpleegkundige ging weg en ik moet wel even noteren wanneer alles over was en de vlekken weg waren en dat was na een klein uur na afloop infuus.
Ik wordt er erg moe van en voel me dan gewoon slap maar verder wel goed en dat is dan erg raar.
Ondertussen dat dit allemaal gebeurde was Lianno al naar bed gegaan en toen de verpleegkundige weg ging ben ik eerst gaan douchen, heerlijk even bijkomen en toen op de bank geploft voor de tv, Johannes moest nog wat dingen voor zijn werk.
Na mijn soap ATWT keek ik nog even naar een serie Missing without a trace en toen was het hoogste tijd om te gaan slapen.
Tijdens mijn infuus  kwam de pakjesman en ik kreeg twee pakjes een was een gewonnen boek, Oorlogshond van Robert Anker gewonnen bij de NCRV en het tweede pakje kwam van San.
Ik heb San een mooi boek gestuurd dat ik gewonnen had van Jamie en nu kreeg ik van haar als dank een mooi boek, Biografie van een feministe van Joke Smit.
Naast dat mooie boek zat er ook een boek in voor Lianno en mij samen het smaakpretpark / gedonder in het smaakpretpark.
Dit boek (
lees dit maar eens) is echt heel gaaf en zo leuk het is tweedelig en je moet het dan dus omdraaien, een deel si een spannend verhaal  met als titel gedonder in het smaakpretpark en het andere deel is een educatief deel met recepten, weetjes over eten, weetjes over smaak, weetjes over bewegen, proefjes, liedjes, recepten en spelletjes.
Het is echt een superleuk boek en ik heb er dan ook meteen lekker in zitten elzen en Lianno dus ook even voor hij ging slapen.
In het boek ontdekte ik dat er ook een hele site van is en daar kun je je gratis aanmelden en dan kun je inloggen voor nog meer leuke dingen, daar gaan Lianno en ik morgen eens verder naar kijken.
San we zijn erg blij met je cadeau heel erg bedankt!

1001004006851128

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Graag gedaan, was een mooie ruil. Jij bedankt voor Jamie, staan hele lekkere dingen in, we zijn er ook erg blij mee. Zo kun je elkaar een groot plezier doen 😉 Balen van die allergische reactie! Wat goed van Lianno dat het gelukt is zonder verdoving bij de tandarts. Wat een leuk idee van de tandarts een ballenautomaat.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.