Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

6sep/111

Marian super bedankt!

Vandaag weinig te melden dus maar een heel kort logje.
Zoals jullie van de week konden elzen had ik een heel gaaf t-shirt gewonnen en na het winnen bleek opeens dat we hiervoor naar Heerhugowaard moesten komen om he top te halen.
Nadat mijn post hierover kreeg ik van heel veel mensen de helpende hand toegereikt, ze wilden allemaal op hun manier zorgen dat het shirt er kwam de een wilde me met de auto gaan brengen, de ander wilde het ophalen naar het werk en weer een ander wilde familie die er woonde het laten doen en kortom ik was erg blij met alle hulp die aangeboden werd.
Marian die hier ook altijd leest  zou het gaan halen en vandaag kwam de post en ik werd helemaal blij en compleet verast met het t-shirt, het was haar gelukt.
Marian was direct na haar eerste werkdag erheen gegaan en niemand wist ergens van, er moest eerst gebeld worden en toen kreeg ze het mee, meteen in envelop gedaan en naar brievenbus gerend en zo kon het gebeuren dat ik hem dus al de dag erna had.
Ik wil iedereen heel erg bedanken voor het aanbieden van hulp, super!
Marian heel erg bedankt en zodra ik van de week zin en tijd heb trek ik hem aan en zal ik een foto plaatsen.
Ik ben dus nu de trotse bezitter van dit gave t-shirt!
app_full_proxy_thumb

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Erg lief van Marian! Mooi shirt, veel plezier ermee.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.