Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

3sep/113

Lianno heeft genoten op de boerderij

Het is zaterdag en we staan allemaal om half 8 op, ontbijten en ik maak dan meteen het lunchpakket klaar voor Lianno 2 broodjes smeerkaas, appel en pakje chocomelk en als extra een muesli yoghurtreep.
Lianno kijkt of hij echt alles bij zich heeft laarzen, rijbroek, sokken, cap en dan gaan we op pad, op weg naar de Zonnehoeve.
Daarna rijden wij direct door naar mijn moeder, we drinken koffie en halen haar pc weg en zetten de laptop neer, dit gaat natuurlijk niet foutloos want  tja techniek  he pfff, maar goed alles draait nu prima.
Het staat heel netjes en neemt minder ruimte in en ze heeft nu een sneller systeem met meer HD ruimte, veel plezier ermee moeders!
Moeke 2 komt ook even binnen lopen en gezellig kijken en we eten even gezellig een broodje met zijn allen.
De dag vliegt om en het is dan al weer  3 uur en tijd om naar Zeewolde te gaan.
We zijn iets te vroeg en gaan lekker in de schaduw zitten en roken een sigaretje en kijken naar alles wat er gebeurt , er lopen mensen met paarden langs, een jongen op brommer en kortom lekker even rust.
Dan komt Lianno eraan op de fiets, hij zit van topt tot teen onder de blubber, ik moet er gewoon om lachen.
Hij heeft het heel erg naar zijn zin gehad, paard rijden ging leuk, hij heeft ook gesprongen ( de lat 50 cm hoog) nu, in galop gereden en hij is er vol van.
Hij heeft ook paarden in de wei gezet en na de lunch lekker geholpen met het plakken van skelterbanden, kruiwagen gerepareerd en een bladblazer gemaakt met de klusjesman.
Hij is moe en voldaan en dan gaan we naar huis, onderweg eet hij zijn appel op en vertelt in geuren en kleuren hoe het was op de boerderij.
Hij heeft nu al weer zin in volgende week, heerlijk dat hij zo enthousiast is want hij was vanmorgen best wel zenuwachtig en dat is natuurlijk ook logisch.
Even op weg naar huis langs de AH en daarna thuis gekomen zijn kleren in de was, zijn laarzen samen schoongemaakt en toen ging Lianno eerst even douchen en daar kwam dus weer een schone smurf de kamer in.
Lekker gegeten en na het eten keek Lianno jeugdjournaal en wat tv op 3, vaste prik voor hem.
Johannes is de tuin in gegaan om verder te gaan met de vijver en dat schiet nu op er is opeens een hele berg aarde en een groot gat.
Lianno belt even met oma (mijn moeder) om te vertellen hoe zijn eerste keer op de boerderij was en daarna gaat hij lekker slapen.
Wij rommelen nog wat en de avond is zo om en ik ga douchen en duik nu ook bed in het is 23.00 uur.
Vijver aanlegVijver aanlegVijver aanleg

Reacties (3) Trackbacks (0)
  1. word het een vijver of een kattenkuil.
    leuke foto van kuifje.

  2. fijn dat lianno er van genoten heeft op de boerderij.
    dat doet je goed om dat mannetje zo te zien.

  3. Super dat Lianno het zo naar zijn zin heeft op de boerderij. Leuke foto’s.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.