Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

2sep/113

Mooie prijs moet ik gaan halen en dat zal niet zomaar lukken

Vrijdag helaas geen Sjoerd, Johannes werkt thuis en we staan tegelijk op allemaal.
Na ontbijt  speelt Lianno wat, helpt met de dieren en huisje en dan gaat hij lekker buiten spelen, het is echt weer heerlijk weer.
Ze spelen in de speeltuin voor het huis, de gemeente heeft het gras gemaaid en daar spelen ze leuk mee, ik krijg al jeuk bij het idee.
Vandaag lekker op Twitter, Facebook en het forum bezig geweest en de dagen vliegen nu echt steeds om.
In de middag heel rustig gedaan was niet lekker, darmkrampen en gewoon moe zijn.
Na het werk van Johannes boodschappen gedaan en Lianno mocht pakjes drinken uit zoeken voor op school en gezonde snack zoals een fruitkick en muesli yoghurt repen.
Daarna naar huis en aten we heerlijk wraps, Lianno keek wat tv en dan douchen en op tijd naar bed, morgen is zaterdag en vanaf morgen gaat hij elke zaterdag naar de boerderij de Zonnehoeve.
Hij heeft er heel veel zin in de ochtend met paarden en in de middag kan van alles.
Wij keken nog wat tv en rommelden wat en nu snel bed in ook voor mij belangrijk om op tijd te gaan slapen dus nu 22.30 uur.
Ik won vandaag een heel gaaf shirt, maar of ik het ook ga krijgen is een tweede, ik moet het namelijk gaan op halen in Heerhugowaard en dat is niet naast de deur en ik heb geen rijbewijs dus zal ik met Valys taxi moeten gaan en het is  normaal al dik een uur reizen en de taxi mag er anderhalf zo lang over doen dus met wat pech ben ik 3 uur enkele reis onderweg.
Dan hebben we het nog niet over de klim en kruip ellende om de bus in te komen dus ik vrees dat ik het mooie shirt niet zal zien……jammer dat ze dat niet bij voorbaat in de voorwaarden hadden vermeld.
app_full_proxy

Reacties (3) Trackbacks (0)
  1. is er niemand op het forum die het kan halen voor je.Zou toch jammer zijn om het mis te lopen.
    Lianno veel su6 maandag op zijn nieuwe school

  2. ik wil het wel halen hoor; woon vlak bij. mail me maar !

  3. @marian super ik mail je even en heel erg bedankt bij voorbaat!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.