Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

29aug/111

Een gewone maandag

Vandaag is Johannes alweer vroeg naar Amsterdam.
Lianno is binnen bezig met laptop, lego, leest in zijn boek en doet leerspelletjes.
Het is verder een rustige dag en ik verzorg dieren,huisje en bel gezellig met Nienke.
Het is heel de dag nat en vies weer, bah en de tuin is een blubberzooi omdat we druk bezig waren met leeghalen voor de komende vijver, maar ja zakt wel weer weg al dat water.
De katten mogen pas laat naar buiten als de zon weer even schijnt, nu heb ik overal blubberpootjes op de vloer Bedroefde emoticon
We eten lekker pizza en na het eten gaat Lianno douchen kijkt nog even tv en dan bed in, langzaam berieden we hem voor op normale tijden en schoolritme.
Johannes en ik kletsen wat, zitten achter onze pc en mijn pc heeft wat problemen maar die hebben we net samen opgelost, gelukkig.
Ik heb onze homepagina bijgewerkt met nieuwe foto's van de maand augustus bij alle reptielen, verder de pagina ons fotoalbum bij gewerkt en tot slot foto’s van ons droomhuis (onderste fotogalerij)online gezet.
Ik kreeg een leuke win mail ik mag voor 20 euro gratis eten bestellen online en dat is bij just-eat en ik vind dat erg leuk, we bestellen regelmatig en ook gezond zoals pasta gerechten, maar mijn favoriet is chinees of roti.
Nu is het hoogste tijd om te gaan slapen, ik ben moe en heb last van opvliegers warm koud  gewoon raar gedoe maar ja je bent vrouw en dan krijg je dat he, hoort erbij en we overleven deze ongein wel weer.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Leuke prijs, gefeliciteerd eet smakelijk!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.