Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

27aug/111

Een lekkere BBQ zonder BBQ ;)

Vanmorgen werd ik al om half 7 wakker en hoorde Lianno naar de wc gaan, niet veel later was ook Ilja wakker en begonnen ze te spelen, ze deden het zachtjes en ik bleef lekker liggen tot  half 9.
Toen stonden we op en ontbijtje met gekookt eitje en de manen speelden lekker met van alles en nog wat ook met de Xbox, lego, elkaar.
Johannes ging verder in de tuin en verplante wat planten het weer was lekker in de ochtend en later nat en wisselvallig.
Nu heeft Johannes bijna alles eruit en verplaatst en hij heeft alvast het diepe deel voor van de komende vijver gegraven, dus gaat goede kant op.
Daarna zijn we gezellig naar de AH gegaan en de dierenwinkel, levend voer halen voor de reptielen en ik heb meteen 3 Clownbotia vissen meegenomen.
Botia_macracantha
Ze zijn al zeker 7.5 cm dus vrij groot en eentje is erg donker maar wel mooi en dus ben ik weer erg blij met onze nieuwe vissen.
Toen naar huis en we hebben spullen gehaald voor een BBQ maar als we weggaan bij de winkel spettert het wat en thuis gekomen zien we grote plassen dus daar is heel veel gevallen in dat even dat wij naar de winkels waren.
Goed we kijken he teven aan en de jongens gaan buiten spelen en komen bij de eerstvolgende bui weer binnen spelen en nemen Lars een vriendje van Lianno mee, samen spelen ze lekker op zijn kamer.
Ondertussen is het etenstijd en het giet dus  ik maak gewoon alles klaar en dan bak ik het vlees maar even in de pan en gaan we uitgebreid en gezellig eten, het smaakt prima en het is gezellig.
Na het eten gaan de jongens samen in bad en dat is grote pret en vooral waterpret, de hele badkamer is drijfnat, maar ach even met zin allen dweilen de vloer is weer zo droog en schoon als nieuw.
De jongen gaan naar bed zijn allebei helemaal op en doodmoe.
Wij vermaken ons lekker in de huiskamer, met de van alles en gaan straks naar bed zal wel iets vroeger worden dan gisteren maar zien we wel, ik log nu alvast omdat we nu alle drie even lekker op de pc en internet.
Ondertussen volgen we de storm Irene op CNN< ik hoop dat iedereen er heel huids door zal komen.
We hebben hier wat mooie foto’s van een regenboog en de wolken genomen.
IMG_0180IMG_0181IMG_0182IMG_0183IMG_0184IMG_0187IMG_0190IMG_0192

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Prachtige foto’s! Ik ben gek op de regenboog 😉


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.