Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

25aug/111

Vele bezoekjes en lekker heen en weer met Canta

Vanmorgen allemaal op tijd op, Johannes vertrok naar Amsterdam en ik verzorgde met Lianno de dieren.
Daarna lekker bezig geweest met prijsvragen en mail en Lianno deed wat oefenwerkjes op de laptop.
Het was al snel einde ochtend en toen met de Canta Lianno naar zijn vriendje gebracht voor zijn verjaardagsfeestje.
Ik ben toen naar mijn moeder gegaan en heb voor haar en Loes lekkere jam meegenomen, die ze beide erg lekker vonden.
Met moeders lekker koffie zitten drinken en rond 13.45 uur bracht ze me gezellig naar de Canta en vertrok ik weer…op weg naar Ria.
Ik kreeg van moeders 2 gave rugtassen mee voor Lianno, daar zal hij blij  mee zijn een hele mooie gele en een van Ice Age, bedankt.
Gezellig met Ria in de tuin zitten kletsen, gek hoor in de tuin naast mijn oude huis, was erg gezellig en ik kreeg een tas vol groenvoer voor de konijnen mee.
Tegen 16.00 uur ben ik weer weggegaan op weg naar huis, thuis staan kletsen met de buurvrouw en de andere buurman kwam een pakje afgeven ik heb een kookboek van Jamie  gewonnen  en die gaat naar San, die is gek op Jamie en ik weet dat ze deze nog op haar wensenlijstje heeft staan.
Dus San let op de pakketdienst volgende week na dinsdag!
JamiesAmerika_n_lg
Toen de post verder bekeken en schoolvervoer voor Lianno is rond, blij dat dat nu bevestigd is dus alles is nu klaar voor het nieuwe schooljaar.
Johannes belde dat hij er al aan kwam, dat is mooi op tijd en we aten samen wat.
Na het eten zijn we Lianno gaan ophalen die heeft lekker gespeeld, gebowld en pannenkoeken met spek, appel en ananas gegeten.
We spraken nu meteen af dat zijn vriendje zoals al eerder beloofd hier een nachtje mag logeren, zij brengen hem maandag en dinsdagavond brengen wij hem terug.
Komende week si de laatste week van de vakantie en na deze logeerpartij gaan we langzaam omschakelen naar schooldagen programma, dus vroeger naar bed en alvast iets meer lezen en oefenen op de laptop om weer leerritme aan te wakkeren.
Vanaf daar even langs Yvonne iets afgeven en ophalen en toen snel door naar huis, Lianno belde gezellig met zijn moeder en ging daarna lekker douchen en bed in, hoogste tijd hij is helemaal op.
Wij gaan nu genieten van avondje House MD, weer dubbele afleveringen en daarna lekker naar bed.
Kreeg net nog een win mail met kaartjes voor strandfeest en weer iemand helemaal blij, ik kan mijn win geluk deze maand niet op echt gaaf!
 

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Hoi Moon bedankt dat je het boek aan mij geeft. Ik wil het ruilen met je, voor een ander leuk boek 😉 Fijn weekend!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.