Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

24aug/111

Infuus@home en appel-peren jam en compote

woensdag vandaag, Johannes werkte thuis en Lianno was  op zijn tijd wakker, maar de mannen hebben mij heel lief en lekker laten liggen tot half 10!
Ik stond op en Lianno was met zijn oefenwerk voor school bezig en Johannes was aan de telefoon.
De morgen was daarna zo om dus lekker aan de lunch, maar wel even gebeld met Nienke en we zien elkaar gezellig vrijdag en de rest van het weekend.
Na de lunch speelde Lianno buiten met nieuw vriendje Lodewijk (7) na een uurtje of zo belde de moeder van Lodewijk op of de jongens hier mochten spelen en dat mocht en samen hebben zich de hele middag vermaakt met lego en  Playmobil.
Ik had infuus en dan is de middag ook zo weer om, tijdens infuus belde de monteur hij kon morgen al komen om de koffiemachine te maken ik helemaal blij, maar na weer een uur belde hij terug onderdeel is er niet moet besteld worden en dat duurt 10-14 dagen en dus gaat morgen maar ook maandag niet door…..helaas nog langer zonder heerlijke koffie.
We aten heerlijk chinees en na infuus hoorde ik dat Yvonne de jam en compote af had en die kwam ze brengen en het is echt lekker en heel veel.
# liter appel-peren compote en daarnaast nog allemaal bakjes met appel-peren jam en lijkt me ook zon 3 liter, we kunnen dus mooie tijd vooruit.
Uiteraard heeft ze zelf ook gehouden als dank voor het maken, bedankt Yvonne.
Na de koffie ging Yvonne naar huis en Lianno lag al op bed en nu ga ik nog even neerploffen voor de tv mijn soaps kijken en dan lekker slapen.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. smul er maar lekker van
    groetjes yvonne


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.