Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

23aug/110

Dagje van bezoekjes en veel regen afgesloten met zon.

Het is dinsdag en het lijkt wel herfst buiten, wind, regen en onweer maar niets vergeleken met beneden Nederland vandaag kreeg.
Johannes ging naar Amsterdam en Sjoerd kwam lekker de boel doen, Sjoerd zal ik nu weer tijdje moeten missen hij is naar zijn dochter in Frankrijk.
Lianno keek naar een leuke film
Astro boy en vond he terg leuk, omdat het slecht weer is besluiten we Oma kip te bellen en op bezoek te gaan.
Ik zou nog steeds bij Yvonne haar pc nakijken end at is dus nu weer gedaan, gezellig zitten kletsen en Lianno was aan het tekenen en knutselen, een mooie kaart voor zijn moeder.
We aten samen gezellig een lunch en keken hoe Yvonne van de peren uit onze tuin jam maakt, we hebben er wat appels bij gedaan en  hadden vandaag weer een tas met peren bij ons en appels en daarvan maakt ze appel peren compote.
Het ruikt erg lekker en we zijn erg benieuwd naar de smaak, gewoon eten waren ze eerst te hard en toen weer te melig dus jam en compote is perfect.
Daarna heb ik Lianno weggebracht voor bezoek met moeder en ben ik door gereden naar huis, eten gaan maken  lekker prei-prol-potje.
Is iets wat ik op de gok maak aardappels, prei, paprika, ui en als dat gekookt is gooi je er nog  fetakaas, gekookte eieren en zon gedroogde tomaten door,heerlijk.
Lianno werd thuis gebracht en heeft het echt leuk gehad en heeft een mooie straaljager van lego gekregen.
32727751-177x150-0-0 
Na eten heeft Lianno zijn internettijd genomen en gespeeld met zijn mooie lego vliegtuig dat zijn moeder hem gaf, hij is er erg blij mee en het is erg mooi ding.
Nog even lekker een douche en toen bed in, wij hebben toen nog wat v zitten kijken en gerommeld op de pc.
Yvonne liet weten dat de jam klaar is en staat af te kolen ze heeft 10 bakjes van verschillende maten en zij vind hem lekker, spannend en erg nieuwsgierig zijn wij nu uiteraard ook naar de jam.
Tot slot nog met Brita contact gehad zij erkennen dat het water hier dus wel har dis  harder dan overal vermeld, er wordt vermeld 7dh en de test strips wijzen variatie uit tussen 9-11 DH, verder hadden ze een advies van ander filter systeem, maar daar moet ik eens over nadenken kost weer 40 euro.
In ieder geval heb ik nu andere ontkalker besteld en een care kit voor het apparaat de monteur komt maandag de boel repareren dus goede hoop op lekkere koffie daarna.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.