Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

22aug/112

Koffiemachine heeft kalkellende en eindelijk smurf shirts gevonden!

Maandagmorgen  lekker weer buiten en Johannes vertrekt naar Amsterdam.
Lianno speelt weer buiten en vind het heerlijk eindelijk droog en lekker weer en de kinderen komen nu langzaam terug van hun vakantie.
Nog twee weekjes en dan gaat school hier weer beginnen (5-9) en dan is de superlange vakantie van 9 weken voor Lianno ook om.
Dan is het zover eindelijk komt de monteur voor de koffiemachine en zijn nieuws is niet fijn, hij moet een onderdeel vervangen en dat heeft hij niet bij zich.
De boiler is helemaal kapot en lekt en gesmolten en de oorzaak………….tja vermoedelijk kalk!
De Prima Donna is van 8 juni 2009 en in die tijd zijn er 21.749 kopjes koffie mee gezet, is hij 19 ontkalkt en dat geeft hij allemaal aan als je een combi van toetsen indrukt ik ben onder de indruk daarvan.
Ik gebruik het goede spul om te ontkalken en dan daarnaast maak ik gebruik van een on tap waterfilter van Brita en de waterkan van Brita.
Ik heb al diverse mails gestuurd naar Brita maar tot vandaag geen reactie en nu ik reactie kreeg wordt ik niet blij want dat mooie systeem van op de kraan schoon water tappen blijkt dus helemaal geen klakfilter te hebben!
Als ik dat lees voel ik de woede in mij opkomen een duur systeem 50 euro voor aanschaf en elke 2-3 maanden 20 euro voor nieuw filter en het haalde dus enkel wat metalen uit het water en niet de kalk en dat laatste is wel zo belangrijk.
Ik stuur een mail terug en wacht nu op hun reactie, ik koop in ieder geval geen nieuwe filters meer voor de on tap water filter.
Gelukkig ontkalkte ik naast het speciale water ook mijn machine nog maar op verzoek van Brita heb ik de hardheid van het water hier nog eens opgevraagd en die bleek opeens ook veel hoger dan de toen vermelde 4 DH is het nu in Lelystad 7 DH.
Nou ja hoe dan ook de monteur ging weg en belt als hij de onderdelen binnen heeft en dan zal de machine het wel weer doen en kunnen we weer genieten van een echt lekker bakje koffie.
Het verhaal met Brita wordt vervolgd tenslotte is hun beleid niet goed geld terug en in mijn ogen is dit dus echt niet goed.
Ik doe huisje, dieren en werk op het forum, dan komt de post met mijn Cars goodiebag erg leuke inhoud, dvd Cars 1, emmer popcorn, tijdschrift Cars met grote poster erin, sleutelhanger met zacht Cars auto eraan en tot slot een armband.
Ik heb Twitter weer gestart miste toch aantal mensen en dus toch weer eens kijken, wel heb ik besloten niet meer met mijn persoonlijke account aan zoveel acties mee te doen.
Ik heb een leuk nieuw t-shirt eigenlijk twee met uiteraard smurfen erop, helemaal blij en er zijn er heel veel in het assortiment van deze web shop dus ik ga langzaam mijn verzameling compleet maken denk ik.
Ze hebben heel veel leuke shirts en van alles echt grappig en mooie site, neem zelf maar eens een kijkje Eemspc
893-T-shirt_plop_smurf IMG_0154
Lianno speelt hele de dag buiten en einde van de middag gaat hij wat spelen met de leerspellen op de laptop.
Donderdag gaat Lianno naar de verjaardag van het vriendje van de Kustrif, ons oude adres en dat is erg leuk en dus shoppen we samen voor leuk cadeau en zijn geslaagd nu hopen dat het er op tijd is.
Verder gaat het allemaal gewoon zijn gangetjes heir, door warme weer ook vandaag  zwellen voeten op dus  drink ik weer veel thee, maar dat is nu geen probleem want de koffiemachine doet het nog niet en de Senseo bevalt me niet.
Mijn heup wordt gelukkig wat minder pijnlijk na al die maanden en mijn rug is ook aan de beterende hand  en als de scholen beginnen gaan we weer actief aan de lijn denken en dat zal wel weer pittig zijn want als ik op gewicht wil komen en blijven kan ik mezelf gewoon niets permitteren en dus op zoek naar een middenweg end at is niet simpel maar wel echt noodzakelijk.
Als mijn lijf zich nu eindelijk hersteld kan ik misschien weer terug naar de fitness fysio om meer  te bewegen, maar ja door spierziekte is dat ook weer niet zo simpel maar hoe dan ook ik ga weer afvallen links of rechts om.
Zo en nu is het hoogste tijd en duik ik mijn bed in.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Die shirts zijn geweldig!
    Hopelijk komt de monteur snel terug met het juiste onderdeel, want het duurt nu wel heel lang voor je machine het weer doet! Ik gebruik een Brita kan, maar die haalt dus ook niet het kalk eruit? :S

  2. Leuke shirts en gefeliciteerd met de leuke goodiebag van Cars. Balen van het koffiezetapparaat. Die van ons is ook kapot (bonenkoffie) en is nu naar de fabriek terug ter reparatie. Wij drinken nu Senseo Black, die is wel lekker. Fijne dag!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.