Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

21aug/113

Landgoedfair 2011

Vandaag stonden we weer op tijd op en na het ontbijt spullen pakken en even online het weer bekijken, maar we gaan er gewoon maar heen en ik vertrouw erop dat we zon krijgen.
Na een uurtje rijden zijn we er dan en alles is goed nat en we horen dat in de ochtend er heel heftige buien waren geweest, maar bij aankomst was het droog en kwam de zon er door.
Al heel snel was het broeierig en bloedheet en weinig schaduw, maar dat is nog beter dan stortregen.
We hebben heerlijk een rondje gelopen en alles bekeken, genoten van de demonstraties van roofvogels, paarden, honden en jachthoornblazers.
Ook hebben we allerlei kazen geproefd en de kaasvrouw was verast dat een kind van Lianno zijn leeftijd zoveel smaken lustte en hij vond de wortelkaas erg lekker, ik vond hem wat te zoet en de kaasvrouw gaf Lianno een hele hand vol kaasblokjes mee, wij kochten uiteindelijk een groot stuk kaas met rucolla en pijnboompitten en een stuk echte heerlijke pittige oude kaas.
We plofte neer op een terrasje en dronken een kop koffie en Lianno nam cola en na een heerlijke tijd daar zijn we weer naar huis gegaan.
IMG_0132IMG_0133IMG_0134IMG_0135IMG_0136IMG_0137IMG_0138IMG_0139IMG_0140IMG_0141IMG_0142IMG_0143IMG_0144IMG_0145
In Lelystad terug had het heel erg geregend alles was doorweekt en het was echt heel benauwd, maar meer dan dat kwam er niet.
We hebben nog wat gerommeld  zoals de was gedaan, Lianno zijn klerenkast uitgezocht en opgeruimd,
Daarna aten de mannen poffertjes en die lust ik niet dus ik nam boterham kaas heerlijk Old Amsterdam oude kaas, das echt genieten.
Na het eten ging Lianno zin uurtje op internet, douchen en keek wat tv en bedtijd.
De avond is dan zo om gezien ik zelf rond half 11 ook ga slapen, wel nog wat soap gekeken en Johannes rommelde op zijn pc.

Reacties (3) Trackbacks (0)
  1. fijn dat het toch nog een geslaagde dag is geweest.
    het zijn ook mooie foto’s die er gemaakt zijn

  2. 🙂 nou, dat viel dus mee wat weer betr. gelukkig maar. waar waren de ganzen?? maar fijn dat jullie een gezellige dag hebben gehad ( en met lekkere kaas!) tot later gr. tw

  3. ziet er mooi uit!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.