Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

17aug/110

Tante Wil bedankt en heel veel leuke dingen.

Vanmorgen werd ik rond half 9 wakker, Johannes en tante Wil waren toen al op en de een was aan het werk en de ander zat lekker te lezen.
Tante wil heeft nog even de stoep  wat voegen gevuld door brekerzand heen en weer te vegen, bedankt.
We hebben gezellig zitten kletsen, werken, lezen en ons prima vermaakt.
Ik las op de site van het Algemeen Dagblad dat ik een schoolpakket voor meisjes heb gewonnen voor Sjoerd en daar ben ik erg blij mee en Sjoerd ook en we verwachten zijn kleindochter ook.
De post kwam en daarbij ook weer leuke dingen een mooie DVD Earth van de ASN Bank.
Verder kwam er een pakje van 45 kilo met voer voor konijnen en cavia´s en later op de middag kwam er pakket met de gewonnen beertender van het Algemeen Dagblad en kortom was een mooie dag zo, want ook kwam er mail dat ik een goodiebag heb gewonnen van de film Cars 2 en daar zullen vast leuke dingen voor Lianno inzitten.
Tante Wil ging na de lunch weer op huis aan en we hebben het weer gezellig gehad en spreken elkaar snel, bedankt voor de gezelligheid.
Ik heb in de middag een telefoontje gepleegd en wat mail gedaan, gerommeld in huis, dieren verzorgd en genoten van de zon, het was opeens weer erg warm maar ook benauwd.
Ik heb ook 8 meter Buxus haag besteld en die komt morgen al binnen en dan kunnen we de grens met de buren afronden door die te planten en dan is de voortuin echt helemaal op en top en klaar.
We hebben nog wel even 2 zakken van 25 kilo brekerzand erbij gehaald om de voegen van oprijlaan dicht te krijgen, het zakt er langzaam tussen en er was niet veel meer om te verdelen en nu ligt er weer mooie laag van totaal 50 kilo op.
De buren spraken we en die vinden het ook erg mooi gelegd en dat is toch wel fijn, nu de haag nog en dan klaar.
We hebben uiteraard ook weer de Smurfen gespeeld en als eten erg slecht een mixed gril met patat besteld en dat was echt heerlijk!
Johannes heeft nog wat mooie foto´s gemaakt van de Baardagamen Vita en Skip, echt mooi die nieuwe camera bevalt ons echt super goed.
Als het lukt zal ik van de week ook eens onze home pagina gaan bij werken met nieuwe foto´s van alle dieren.
Goed inmiddels heb ik net een lange douche genomen en nu ga ik snel+ slapen het is 23.00 uur en hoogste tijd voor mij.
IMG_0076 IMG_0077
IMG_0078  IMG_0079

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.