Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

15aug/111

Moeders bedankt voor het leuke kleedje!

Vandaag is Lianno begonnen aan zijn Heppie kamp, die duurt een midweek en Johannes heeft hem weggebracht.
Ik bleef thuis omdat ze aan de straat werken en dat heb ik al reeds gepost vandaag en het gaat echt snel, Johannes heeft met zijn nieuwe camera nog wat foto’s gemaakt en die zijn natuurlijk beter en scherper dan die ik nu even nam met mijn mobieltje.
IMG_0066IMG_0065 bijna klaar!
Over dag heb ik gerommeld in huis, was gedaan, dieren verzorgd, de werklui bezig gehouden en gewoon wat op Facebook gespeeld en uiteraard met prijsvragen bezig geweest.
Toen stond spontaan mijn moeder voor de deur en die had een cadeautje en daar zijn we erg blij mee, we hebben namelijk een leuke antieke thee tafel met glasplaat en mijn moeder zie toen eens  daar hoort een leuk gehaakt kleed op en ik antwoorde ja…ga je gang als grap.
Nou vandaag kreeg ik dus een super gaaf kleed en het staat er erg leuk op, bedankt moeders!
IMG_0071IMG_0072IMG_0073
Wij zouden dit weekend wat planten uitsteken voor mijn moeder en haar zus (moeke2) en nu z eer was heeft ze het zelf even gedaan……….makkelijker kan dus niet he…
Ik had haar de stekken beloofd iets roods en voor Moeke2 Zeeuws knoopje en daar staat heel veel van in onze tuin en nu heeft mijn moeders dus een tas vol meegenomen en hoeven wij het niet meer te doen van het weekend.
Foto0038IMG_0070
Nou moeke 2 ik hoop dat deze plant het doet en anders kijken we gewoon weer of er nog een stek is in de tuin.
Toen moeders weg ging even eten gekookt, lekker samen gegeten en het is erg stil en vooral rustig in huis, tja onze Smurf  Lianno is weg en dat mis je echt wel hoor Glimlach
Nu nog wat tv kijken en dan lekker op tijd naar bed, want morgen komen de werklui rond 7.15 uur en tante Wil komt ook gezellig en als het goed is komt die net als alles klaar is!
Zo dat waren vandaag dus drie post en veel foto’s. 

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Mooi die bestrating. Wat een leuk & lief kado van je moeder. Fijne dag!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.