Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

14aug/111

Hyves = oud & Facebook = nieuw

Het is zondag dus rustdag en het was erg laat gisteren en Lianno sliep tot half 9 en wij bleven liggen tot 11.00 uur, Lianno was druk met zijn lego bezig.
Johannes en Lianno kookte samen lekker eitje voor ontbijt en na ontbijt tijd voor de dieren.
Daarna hebben we de stokrozen verplant van de voortuin naar de achtertuin, dit wilde we eigenlijk pas later doen, maar ja morgen komen ze voor de nieuwe bestrating en die maken dat stuk tuin leeg en dat is ook zonde.
Lianno zijn koffer gepakt, want morgen gaat hij op Heppie kamp voor een midweek.
Wij hebben na een flinke overweging besloten allemaal onze Hyves account te stoppen, wij zijn over gegaan naar enkel en alleen Facebook.
Lianno heeft ook een eigen account en speelt nu zijn eigen smurfspel, hij vind het super we hebben afgesproken dat hij in de vakantie en weekends elke dag een uur op internet mag spelen.
Als school weer start zullen we het even moeten bekijken hoe het gaat allemaal en dat vindt Lianno prima.
Verder lekker bezig geweest met spelen, huisje, was, dieren en noem maar op.
Ik maakte lekker eten vissticks, aardappels, asperges, mais, appelmoes en yoghurt toe, dit beviel iedereen prima.
Na het eten is Lianno gaan douchen en daarna mocht hij nog even op Facebook, belde oma (mijn moeder) hem nog even om hem een heel fijn Heppie kamp te wensen en zijn moeder had hij ook heel even aan de telefoon.
Lianno kreeg ook een leuke kaart van tante Wil om hem fijn kamp te wensen, dat vond hij echt geweldig, want ze komt logeren deze week en dan ziet hij haar niet en dit kaartje maakte dat helemaal goed zei hij leuk.
In de avond nog wat gerommeld en nu duik ik mijn  bed in, morgen spannende dag want de boomstronken zitten strak tegen terras van buren aan en dat moet wel heel en netjes blijven, maar goed het is een goed bedrijf dus zal wel goed komen.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Veel plezier voor Lianno op kamp. Groot gelijk dat je hyves hebt verwijderd, ik zit er ook over te denken.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.