Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

13aug/110

Dagje Zoetermeer super gezellig!

Vanmorgen op tijd op, ontbijt en toen in de auto en op weg naar Zoetermeer.
We gaan daar op bezoek bij Remco, Nicky, Janey en Jordy, Remco is een collega van Johannes en het is na al die tijd een vriendenband geworden.
We waren er om precies half 11 en echt was erg leuk Lianno kreeg van hun een doos lego en wij gaven de kids wat geld voor spaarpot en Remco en Nicky kregen een windspinner met spiraal en glazen bal die Remco direct heeft opgehangen in de tuin.
Ontvangst met koffie en taart heerlijk.
We hebben heerlijk zitten kletsen en de kinderen hadden het prima naar hun zin en toen het even droog was zijn ze gezamenlijk in de kano gaan varen.
Later is Lianno nog een groot rondje gegaan met enkel Jordy, maar goed het spetterde wel weer end at si toch wel jammer volgende keer beter en mooier weer.
We hebben heerlijk geluncht en het avondeten was ook super lekker tartaar, gebakken ui, gewokte groente en sla heerlijk klaargemaakt en het toetje was ook super.
Jordy had appelkruimel gebakjes gemakt, daarbij ijs met kersen en  kersensap afgewerkt met slagroom.
Na het eten nog even zitten kletsen en tegen half 10 zijn we naar huis gegaan, we kwamen om 23.00 uur aan.
Lianno was erg moe en had wel even in de auto geslapen maar ging direct uitkleden, tandenpoetsen, plassen en door naar zijn bed.
De post  nagekeken en daar zat een handgeschreven briefje op notitieblaadje bij en tot mijn stomme verbazing was dat van het bedrijf die de oprijlaan gaan vernieuwen.
Ze zouden eind juli bellen voor afspraak maar dit gebeurde niet dus ik dacht bel ze zelf wel na de bouwvak, maar dat hoeft dus niet want maandagmorgen beginnen ze met oude stenen weghalen en de boomstronken eruit halen en dan dinsdag/woendsag nieuwe straat erin.
We vinden het heel erg spannend dat zal best mooi worden en ben erg benieuwd, dan kan ik de laatste buxus erin laten zetten en is het echt klaar, spannend hoor.
Nu is het ook voor mij de hoogste tijd en er komen nog wel wat foto’s van Lianno in de boot, maar die zien jullie dan wel weer.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.