Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

12aug/112

Leuke smurfmokken

Vrijdag en Johannes gaat naar Amsterdam, Sjoerd komt de boel lekker doen.
Lianno vermaakt kijkt eerst de film Hoe tem je een draak en ondertussen ben ik bezig op via internet een boekje te downloaden met nieuwe bouw instructies voor zijn technisch lego.
Het zijn even 150 pagina's en das een hele berg papier en die zal ik dus in multomap  met plastic hoesjes moete doen.
Nienke belt en we plannen een weekend bij ons, Lianno en Ilja vinden dat uiteraard geweldig en de volwassenen vinden het ook leuk weer eens tijd met elkaar door te brengen.
Yvonne komt langs en we drinken koffie, niet onze lekkere koffie maar Senseo dan biedt ze aan om voor ons even naar de Hema te gaan en de hoesjes en multomap te halen.
Ook vertelde ik dat ze bij de AH leuke smurfmokken hadden maar bij de AH winkels hadden ze niet smurfin en grote smurf, die ze pappasmurf noemen.
Yvonne kwam toen terug met hele mooie lime groene  multomap en veel hoesjes en ik ben meteen de printjes erin gaan doen en de map is overvol, maar Lianno kan nu die andere machine de Bulldozer gaan maken.
Ook was Yvonne in een andere wijk de AH ingegaan en daar stonden wel de mokken die ik wilde en ze heeft zelf ook 2 genomen boerensmurf en brilsmurf.
IMG_0051
Ik ben er helemaal blij mee, we kletsen nog wat en dan gaat Yvonne weer naar huis.
Lianno speelt met de lego en speelt op facebook ook het smurfen spel en zo gaat de dag snel om.
Johannes komt thuis en dan eten we gezellig Pizza, Lianno gaat douchen kijkt zoals elke dag Jeugdjournaal en dan speelt hij nog wat en gaat naar bed.
Wij rommelen nog wat en nu snel bed in.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Leuke mokken, veel plezier ermee!

  2. die papa smurf heeft wel wat he.
    ze zijn zo groot dat het ook wel soepkommen kunnen zijn .


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.