Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

11aug/112

Mis mijn heerlijke koffie

Donderdag 11 augustus we staan allemaal op tijd op en Johannes verdekt naar Amsterdam.
Ik rommel wat in huis en op de pc en wacht met smart op het telefoontje van de technische dienst, zodat ik afspraak kan maken met de monteur om de Prima Donna weer te repareren, ik mis mijn heerlijke koffie.
Delonghi-ESAM-6600-Prima-Donna-1
Lianno blijft binnen door slechte weer en kijkt naar de film Rango, speelt met technisch lego en bouwt uit zijn fantasie allerlei mooie en bewegende dingen.
Ik bel met Twil, Monique en rommel op internet en krijg twee toegangskaarten voor de
Landgoedfair 2011, een beurs met paarden, roofvogels en noem maar op en ik heb er nu al zin in.
Ik heb Twittter voor onbepaalde tijd verlaten en was nu op Facebook en tot mijn verbazing hebben ze een nieuw spel, Smurf & Co…dus Lianno speelt dit op de pc en account van Johannes en ik op de mijne en we hebben verschrikkelijk veel lol zo samen in ons eigen smurfdorp.
Je moet het smurfdorp bouwen en onderhouden heel grappig.
smurf-150x150the_smurfs_and_co_preview_1
De dag is zo weer om en we eten couscous, heerlijk en zelf gemaakt, Johannes komt laat van zijn werk.
Lianno heeft lekker met zijn moeder zitten bellen en die twee kunnen volgens mij echt uren over Need4Speed praten, grappig en snappen doe ik het niet ben erg slecht in het spel.
Lianno gaat naar bed en wij kletsen wat en rommelen nog wat op de pc en nu duik ik er ook in.


Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Ik denk dat ik dat spel ook maar ga spelen, ik zie dat meer mensen het leuk vinden. Ben benieuwd!
    Hopelijk is je koffie machine snel gemaakt!

  2. Leuk dat je die kaarten won! Ik heb overal voor je mee gedaan om ze te winnen. Balen dat de koffiemachine stuk is. Die van ons ook. Wij hebben een cuisinart met verse bonen. Hij is opgestuurd en wordt gemaakt. Wij drinken nu Senseo koffie (black van DE, die is lekker).


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.