Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

10aug/113

Zo weer even bij kletsen op ons log

Maandag 8 augustus had ik niet veel te melden en daarom alleen een muziekje, een nummer om een brok van in je keel te krijgen.

Dinsdag 9 augustus vandaag kwam Sjoerd en maakte lekker schoon, Johannes werkte vanuit huis en Lianno was druk met technisch lego.
Ik heb de gewone dingen gedaan en won een mooie prijs een beertender bij Algemeen Dagblad dus we zijn er erg blij mee.
Johannes heeft een andere camera en druk met uitproberen hoe die werkt en wat die kan…..
IMG_0004 IMG_0007
IMG_0023IMG_0026
IMG_0024IMG_0035IMG_0030IMG_0034IMG_0029IMG_0039

Woensdag 10 augustus begon vroeg na ontbijt  en koffie ging de mooie Prima Donna machine kuren geven en stopte ermee, fijn nu moet er dus een monteur gaan komen en drinken wij tijdelijk Senseo, oplos en filterkoffie.
Toen Lianno naar mijn moeder gebracht en hij zou een leuke dag  met oma hebben, maar dat was voor hem allemaal een verassing.
Wij hadden gesprek op naschoolse opvang samen met Jeugdzorg, na het gesprek even snel naar de Ah en toen naar huis, Johannes moest werken en ik had in de middag infuus.
Tijdens infuus keek ik naar de film Avantar, ik kende hem al maar hij is gewoon erg mooi, de verpleegkundige leende me de film en de film Rango.
Na infuus ff koffie en bijkomen en toen naar moeders Lianno ophalen, die was helemaal blij en heeft leuke dag gehad, hij is met oma naar de biosscoop geweest en heeft de film de Smufs gezien, kreeg daar  iets lekkers en beker cola.
Verder heeft hij gewoon leuk met technisch lego gespeeld, op de computer gezeten en heerlijk pannenkoeken gegeten.
Nog even wat gedronken en toen weer naar huis gegaan, Lianno direct douchen en bed in want het was alweer 22.00 uur inmiddels en dus hoogste tijd.
Wij hebben nog even gezeten en zitten praten en nu ga ik snel mijn bed opzoeken.

 

Reacties (3) Trackbacks (0)
  1. foto’s van johannes ?? mooi hoor l.gr. tw

  2. mooie foto’s!!

  3. Mooie foto’s!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.