Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

7aug/111

Heerlijk weekendje is weer voorbij

We hebben een heerlijk weekend achter de rug.
We hadden plannen om op bezoek te gaan bij oude buurtjes maar die waren verhinderd, geen probleem volgende week dan maar.
Het hele weekend zijn we met tussenpose bezig geweest aan de tuin achter het huis, die willen we veranderen zodat er een mooie grote vijver in kan met waterval.
Dus hebben we planten eruit gehaald en verplaatst en ook wat weggedaan, achterin bij konijnen stonden nog 3 struiken en/of kleine boompjes die heeft Johannes terug gesnoeid en daarna de stronken verwijderd.
Aan de linkerkant stond heel veel Hosta en dat hebben we deels verplaatst en deels zal gewoon verdwijnen.
Aan de voorkant hebben het stuk dat tussen ons en de buren zat helemaal leeg gehaald op de struik, oude boomstronk en de 4 stokrozen na.
We hadden dit laten zitten omdat als men de nieuwe stenen komt leggen voor de oprijbaan dan verdwijnt dit zo wie zo, maar dat gebeurt nu dus pas na de bouwvak en het zag er niet uit dus opgeruimd.
De fruitbomen doen het best goed in de tuin, de appels en peren groeien en de eerste peren vallen eruit en dus hebben we de eerste peer uit eigen tuin gegeten, meot nog iets narijpen om meer smaak en sap te krijgen maar was goed en lekker.
Ik heb van mijn moeder het boek met dvd van Haar naam was Sarah geleend en he tis echt mooi boek ben halverwege en heb  zaterdagavond de film gekeken, erg mooi en zeer aangrijpend.
Verder hebben gewoon de normale dingen gedaan die we altijd wel doen en het weekend is dan zo om.
Nu gaan we nog even met zijn allen naar de film White Fang II kijken.
Tot slot nog even wat foto’s van het harde werken in de achtertuin….
PICT0001PICT0002PICT0003PICT0004PICT0005PICT0006PICT0008

 

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Leuke foto’s van jullie mooie tuin. Haar naam was Sarah is inderdaad heel indrukwekkend, ik heb het boek gelezen. Fijne dag en groeten aan de (tuin)mannen 😉


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.