Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

3aug/111

Lianno op bezoek bij oma

Vandaag is woensdag de vaste dag dat Johannes thuis werkt en het weer is raar bewolkt warm en benauwd gewoon klef eigenlijk.
Lianno speelt in de tuin en op zijn kamer en vermaakt zich wel, hij is er creatief met een kartonnen doos die omgebouwd wordt tot een turbo garage.
Mijn moeder belt en we spreken tijden af dat Lianno naar haar gaat en dat is dus vandaag , maar ze gaan niet naar het verassingsuitje want het weer voorspelt regen en onweer en dan is dat uitje niet fijn.
Ik breng dan Lianno met de Canta naar mijn moeder en daar zal hij lunchen en avondeten eten en halen wij hem rond  8 uur weer op.
Ik ga dan even naar de C&A en haal kleren voor Johannes 2 broeken, 4 overhemden  en pak sokken.
Thuis is het opeens wel erg stil Johannes werkt ik rommel wat en heb veel problemen met mijn darmen eerst kon ik niet naar de wc en dus een laxeermiddel genomen toen nog niet en  dat si vreemd want normaal is 1 tablet meer dan genoeg.
Ik was bij Kruidvat om thee tegen vochtophoping te halen en wat zag ik precies ook thee voor stoelgang dus meegenomen, wat is die goor, maar goed dosis is 3-4 kopjes nou euh ik begin maar met 1 kopje en dat helpt langzaam slink ik weer en nu wachten tot de krampen weg gaan, want dat is echt niet fijn.
Dan rond een uur of 4 ben ik weer zo moe dat ik een uur in slaap val , kan ook geen kwaad, we eten wat en Johannes speelt na zijn werk nog even op de Xbox en dan gaan we naar moeders Lianno ophalen.
Lianno heeft Pizza gegeten en lekker met technisch lego gespeeld, dat kan hij heel goed en vind hij erg leuk, ook even op internet gespeeld en verder was het erg gezellig.
Johannes en ik keken nog even naar de pc van mijn moeder maar dat kwam niet nu klaar dus nog een keertje goed afmaken en oplossen, voor nu is het werkbaar.
We gingen bijna weg toen hoorde ik Loes thuis komen en even gedag gezegd en toen echt naar huis het was al half 10 en Lianno lag om 22.00 uur in bed en ik dronk nog een kop koffie en lag er na het douchen om half 11 in en dus is dit vanmorgen getikt en met tergwerkend e kracht gepost, maar dat doe ik wel vaker Glimlach

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Sterkte met je buikproblemen, ik ken het helaas 🙁


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.