Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

2aug/110

Gewoon even over dinsdag

Vandaag is het dinsdag en dus komt Sjoerd weer gezellig langs en de boel doen.
Johannes werkt weer thuis want we hebben in de middag een afspraak ivm naschoolse opvang Lianno, maar die bellen  halverwege de ochtend af, balen want alles geregeld Johannes vrij en moeder zou oppassen, maar ok is niet anders.
De dag vliegt weer eens aan me voorbij, Lianno heeft een bui en luistert slecht en eindigt dus met strafwerk op zijn kamer en daarna is het weer over.
We hebben nog even een belangrijk telefoongesprek en dan lunch tijd.
Na de lunch speelt Lianno in de tuin en ik ben opeens erg moe en val in slaap voor een half uurtje in mijn stoel.
Ik maak lekker witlofsalade voor avondeten met rauwe lof, ham, komkommer, ui, appel, peer en sladressing die ik zelf maak.
We eten dat met gekookt ei en aardappelen en het valt goed, ik ben gek op witlof salade en je kan er veel mee doen.
Na het eten gaat Lianno douchen en kijkt dan jeugdjournaal en nog wat tv, terwijl wij de vooruit even sproeien daarna de zwenk in de achtertuin en dan genieten we met zijn allen van een waterijsje en kijken naar de zwenk sproeier, de katten vinden dit niets regen is prima maar de sproeier.
Lianno gaat naar bed en ik kijk wat tv heerlijk weer eens wat soap tijd, ik heb al 13 afleveringen verwijderd, maar nu ga ik weer kijken hoor en ik kan het nog volgen dus geen probleem.
Johannes speelt dan nog een keer op de Xbox Dungeon Siege III en hij kan na la die pogingen nog niet het gevecht winnen, wat een geduld maar  joepie vanavond wint hij dan eindelijk en nu op naar het volgende punt.
De dag is om ik ben moe en ik duik mijn bed in

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.