Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

30jul/111

Rustige zaterdag

Johannes sliep vandaag lekker uit en ik stond om half 9 op is weer eens wat anders, normaal is Johannes altijd als eerste op.
Dit weekend weinig gepland is dus een rust weekend zeg maar.
Lianno en ik hebben in de ochtend de cavia kooi verschoond en de muizen ook, de muizen hadden nieuwe bak en die si heel groot voor 9 muisjes, nadeel is je ziet ze minder snel allemaal en dus gebeurde het nu dat een van de twee zwarte dames was overleden.
De bak begon nu pas te geuren en dan wordt die verschoond en ben blij met deze bak want hij is groot en je ruikt veel minder en dus hoeft hij maar eens in de 6 weken te worden verschoond.
Hele klus om de muizen te vangen maar gelukt en van de 9 zijn er nu dus nog 8, helaas.
Na de lunch lekker gerommeld en Lianno speelde even buiten, maar had niet veel zin want  zijn bekende buurtkinderen zijn er nu niet.
Later ven op de Xbox laten spelen en toen nog even thee halen bij de Kruidvat voor blaas, nieren want die werkt heel goed tegen vochtophoping.
Nog even rondje gelopen in winkel NONFOOD OUTLET Lidle en toen weer naar huis.
Lianno is vroeg naar bed, hij was erg moe en wij hebben gezellig wat  op de Xbox gespeeld Johannes speelt nu Dungeon Siege III en ik speel nu  wisselend Ice Age III en Crash Bandicoot lekker verslavend hoor.
Ik ga nu mijn bed opzoeken si ngo vroeg maar ben erg moe, omdat ik slecht geslapen heb afgelopen weken en dus  inhalen want mijn lijf krijgt last van slaap tekort en dat is niet fijn.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. wat zullen ze gespettert hebben. mooi toch dat het weer eens even kan met water spelen
    hij zal wel genoten hebben met zijn vriendje


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.