Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

28jul/113

Lianno heeft Canta gepoetst en zijn fiets zelf gerepareerd!

Het is donderdag en Johannes gaat naar Amsterdam, Lianno speelt op zijn kamer ren ik blijf even liggen tot half 9 op bed, slecht slapen is niet fijn en liggen geeft toch iets rust
Ik rommel wat en Lianno speelt buiten en als zijn ketting van de fiets gaat is Johannes er niet en dus besluit ik zelf Lianno maar even te leren hoe je dat oplost en het lukt hem dan ook in een keer!
Met mijn kennis en zijn kracht is het zo opgelost,m hij draait de fiets en zet hem op de kop, ik kan daar dus niet bij en hij luistert goed naar wat ik uitleg en voilà hij kan weer fietsen.
Foto0008 Foto0009
Terwijl hij lekker buiten fiets doe ik nog wat noodzakelijke telefoontjes en administratie en dan komt de post met de nieuwe games voor de Xbox en uiteraard de fruitkist.
Meteen de fruitkist uitgepakt en ziet er allemaal weer heerlijk uit, de spellen liggen klaar voor later want nu schijnt de zon en dus naar buiten en genieten maar, want voor je het weet is de zon weer vertrokken.
Lianno stelt voor de Canta een poetsbeurt te geven dus ramen doen met Glassex en even stofzuigen end at mag dus rij ik hem op de  oprijbaan, staat ook leuk voor de deur normaal staat Johannes zijn auto daar uiteraard en Lianno maakt schoon en ik help met dak en ramen en kijk verder rustig toe.
Foto0012
We hebben een paar weken terug een antaquarium gekocht en dus ging Lianno mieren vangen, maar hij vindt ze bij nader in zien wel eng dus met wat uitleg en ook veel lol hebben we er een paar ingekregen, later Johannes maar vragen of hij er meer kan in krijgen, want zodra de deksel eraf is schieten ze alle kanten op en ben ik niet snel genoeg,.
Foto0010  images_thumb
Daarna is Lianno naar wat kinderen uit  de buurt gegaan en kwam hij einde van de middag terug, hij was gevallen van zijn skateboard en had een flinke schafwond op zijn ellenboog, die heb ik schoongemaakt en spuitpleister erover en klaar.
Vervolgens zijn we samen lekker gaan spelen op de Xbox en dan is het tijd om eten te maken en komt Johannes weer thuis, Lianno belt gezellig met zijn moeder en dan gaan we eten.
Na het eten gaat hij douchen en hij ligt dan uiteindelijk om 21.00 uur op bed.
Johannes en ik gaan samen nog even o de Xbox de games voor de volwassenen testen en hebben daar veel lol bij, wel weer even wennen hoor Laura in TombRaider.
Zo en dan is het ook al snel de hoogste tijd om te gaan slapen.

Reacties (3) Trackbacks (0)
  1. Knap hoor van Lianno! Weer een klusje waar hij geen hulp meer bij nodig heeft!

  2. Goed zeg dat Lianno zelf zijn ketting erop kan zetten en lief dat hij de Canta wilde gaan wassen, makkelijk hoor zo’ n grote knul die zo goed meehelpt, groetjes

  3. Wat goed van Lianno, dat hij zelf zijn fiets kan maken 😉


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.