Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

26jul/113

Nieuwe spelcomputer Xbox360 met Kinect

Het is dinsdag en het  “normale” leven start hier weer en daarmee doel ik op het feit dat Johannes zijn vrije dagen afgelopen zijn en het werk dus weer begint.
Sjoerd komt zoals elke dinsdag en vrijdag en maakt de boel schoon dus vandaag hoe fik niets aan huisje te doen.
In de ochtend speelt Lianno buiten, Johannes werkt thuis en ik bel met San en Monique even gezellig bijkletsen.
San bedankt voor je luisterend oor en je altijd positieve kijk en mening over dingen.
Ik doe de administratie, stuur wat belangrijke mails en brieven, verzorg de dieren en dan is de ochtend al om. 
Ik had het gisteren al over dat ik advies over iets wilde van Elis nou dat ging om het volgende:
In de middag wat op internet gerommeld hier en daar en toen kwam de post……tja daar zat ik op te wachten.
Ik ben gek op games spelen op spelletjes computers en heb er dan ook in variatie spullen van maar ik wilde ook nog heel graag de Xbox 360 en die heb ik dus nu gekocht.
xbox
In het pakket zit de Xbox360, controller, Kinect en twee spellen Kinect Adventures + Kinect Joy Ride.
Kinect is een sensor die je bewegingen volgt en daarmee bestuur je dus de personage in het spel, erg grappig en best wel moeilijk.
Uiteraard kan ik met mijn lijf niet alles maar wel racen dus met Joy Ride, Lianno vindt het ook super gaaf!
Naast deze set heb ik een extra controller gekocht en wat spellen, die komen trouwens deze week binnen zat langere levertijd op, maar dan kan ik weer lekker Sonic en CrashBandicat spelen met een gewone controller op de tv, helemaal blij ben ik dus met deze aanschaf.
Ik heb een box met games gekocht van de Dreamcast Colletion met daarin:
games
- Sonic Adventure: Sluit je aan bij Sonic en zijn vrienden tijdens een epische missie om het gemeenste plan te verijdelen dat Dr. Eggman ooit heeft bedacht.
- Crazy Taxi: Baan je zigzaggend een weg door drukke straten en over de stoep tijdens een waanzinnige race om passagiers op hun bestemming te brengen.
- Space Channel 5 Part 2: Ulala, de stijlvolle heldin, strijdt tegen de Morolians met haar dans gave en vrijpostige gedrag.
- SEGA Bass Fishing: Geniet van de wildernis vanuit je luie stoel: met SEGA Bass Fishing beleef je een ultra realistisch visavontuur in de woonkamer.
Ik heb ook twee games voor Johannes en mezelf gekocht DungeonSiege III en TombRaider Underworld.
dgTR
Op ons prijsvragen-freaks forum bood iemand no geen spel te ruil aan en daarmee trof ik een hele leuke ruil en dus komt er ook Ice Age 3 Down of the Dinosaurs en dus helemaal blij en genoeg leuke spellen om te spelen komende weken, maanden of jaren!
9qv0vk
We waren nog bezig met de Xbox uit te pakken toen Yvonne gezellig op de koffie kwam, Lianno kon dus meteen even spelen en doet het leuk en goed.
Wij gingen buiten zitten om gezellig koffie te drinken en Yvonne had een hele mooie pot  met rozen bij zich voor me dat vind ik lief  en ze zijn erg mooi.
De laatste dingen van mijn vaders crematie zijn nu afgehandeld en nu tellen we af naar het planten van de boom in zijn herinnering, gebeurt op zaterdag 26 november.
Yvonne ging weer naar huis en we spraken af dat Lianno morgen mee haar mee gaat  want vorige keer was onverwacht de kinderboerderij dicht en da tis de plek waar mijn vaders kippen nu wonen kortom nu is hij open en dus gaan ze er morgen heen en dan blijft hij bij haar eten.
Is wel leuk voor Lianno want ik heb morgen infuus en dus zit ik 4 uur op mijn stoel rustig te zijn.
Ik was nog even op Twitter geweest en kreeg leuke reacties op de Xbox en een van mijn internet vrienden Greetje verbaasde me volkomen zij had namelijk ook een xbox en heeft nog een spel liggen wat ze niet meer spelen daar en dat stuurt ze zomaar op naar ons.
Het is Crash Bandicoot Mind over Mutant, mijn favoriete spel en ik ben hier heel erg blij mee, we mailden nog even en ik zeg het heir nogmaals  tegen je Greetje heel erg bedankt voor het spel dat je ons nu stuurt, wij zullen er met heel veel plezier mee spelen en er volop van genieten, dank je wel!
1004004006219065
Zo de avond is om er spelen hier achter de schermen wel wat zaken en mensen die mij echt kennen en waarmee ik contact heb weten wel waar ik dan op doel, ik slaap slecht de laatste tijd en ik ga ervan uit dat voor alles een oplossing komt, maar het kost me heel veel energie en ik wordt er ook boos, verdrietig en onrustig van.
Een klein gebaar doet dan zoveel goed zoals een telefoontje en luisterend oor, een kaartje, mailtje simpele dingen en zeker zoiets als Greetje nu doet en dan kan de hele wereld slechter worden en moeilijk doen maar dan ben ik echt blij dat er nog zulke mensen zijn als Greetje & San en al mijn andere (internet) vrienden en familieleden.
Zo genoeg gedaan ik ga mijn bed opzoeken en slapen, morgen weer een dag.

Reacties (3) Trackbacks (0)
  1. Heel graag gedaan meis, hoop dat alles snel tot een goede oplossing komt en dat je met dit spel even wat ontspanning zult krijgen, ik heb hem vandaag op de bus gedaan, dus hoop dat hij er morgen is 😀 veel plezier ermee

  2. Veel plezier met de Xbox. Wat lief van Greetje dat ze jullie dat spel stuurde. Fijn je weer te spreken!

  3. We denken aan jullie en we spreken elkaar snel weer. Hopelijk dan met goed nieuws!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.