Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

25jul/111

Heerlijk zo’n Pentoo!

Zo vandaag is het maandag en Johannes heeft nog vrij, morgen begint het gewone leven hier weer en zal Johannes weer hard aan de slag moeten en na een week vol leuke uitjes, bezoekjes vandaag dus orde van de dag rust en normale dingen doen.
Na ontbijt dieren verzorgen, huisje doen en Lianno speelt lekker buiten met zijn vriendjes, Johannes ververst water van de aquaria.
Tante wil belt en we kletsen lekker bij, was leuk gesprek en goed ook, binnenkort maar weer eens even afspreken.
Na de lunch gaan we naar het centrum we moeten een nieuwe portemonnee hebben, pff dat is ook niet simpel maar goed bij de Hema slagen we en dus is dat probleem ook weer van de baan.
Daarna raken we verstrikt in het centrum opeens is de weg eenrichting en de andere weg tijdelijk afgesloten en dus zijn we na een dikke 10 minuten rondrijden eindelijk bij de Deen.
We doen de boodschappen en Lianno helpt fijn mee en dan zijn we ook snel klaar, hij wil graag wat waterijs en dat nemen we dan ook maar even mee.
Thuis gaat Lianno buitenspelen en dan regent het weer en komt hij binnen spelen hij knutselt aan zijn kartonnen garage, die wordt met de dag mooier en als je dan zijn uitleg hoort heb je wel wat fantasie nodig maar dat vind ik juist erg leuk.
Dan maak ik een heerlijke pan chili con carne, smullen geblazen aan tafel en als toetje ons dagelijks portie fruit.
Dit keer een pentoo een wat? ja precies een pentoo oftewel een wilde perzik, ook wel bos perzik genoemd he tis een perzik maar dan met wit vruchtvlees en he tis net of iemand hem plat geslagen heeft en die zijn heerlijk.
Ik had er dus echt nog nooit  een gezien of van gehoord, maar ze zaten in onze fruitkist van deze week.
donderdag%2003-07-2008%20(1%20of%204) Pentoo
Na het eten gaat Lianno douchen en kijkt wat tv, ik bel gezellig met Elis heb wat advies nodig en wil even weten hoe het gaat en hoop dat we snel weer eens wat kunnen afspreken.
En morgen zal iedereen me wel begrijpen maar voor nu alleen even voor Elis ik ben geslaagd hoor en als het goed is morgen voorzien, spannend!
Heb heel; even met Yvonne op msn zitten tikken ze is weer terug uit België en komt morgen even gezellig langs, was nu druk met Elis en nog wat andere dingen en dan ben ik echt veel afgeleid en dat is dan niet zo leuk voor de ander op  msn.
Zo en dan si nu de avond om even kort wat tv en dan douchen en bed in, slaap lekker wereld want dat ga ik (hopelijk) ook doen.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Goed dat je geslaagd bent 😀 Ennnnn?


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.