Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

23jul/111

Nienke,Michel & Ilja bedankt voor het superleuke bezoek!

Het is weekend en dus is de vakantie van Johannes al weer bijna om,  een weekje is ook niet erg lang helaas.
Maar goed we hebben nog een leuk weekend en vandaag stonden we op normale tijd op, lekker ontbijtje.
Samen verzorgden we de dieren en en dan is de ochtend snel om en tijd voor lunch, de post komt dan en brengt een mooie prijs die ik won en ik wordt altijd blij van verassingen in de post en dit helemaal.
Ik heb een heel leuk spellenpakket gewonnen met drie leuke spellen erin.
1004004011326844dit is nieuw voor  me een kinderspel de muis draait en door op de hendel te drukken op de juiste tijd gaat er een pen in zijn staart en heb je een punt, echt moeilijk hoor om op juiste moment te drukken, kinderen zullen dit vast goed en sneller doen dan ik.

rolit_classicrummikub-voyager
Dit zijn bekende spellen en die vind ik erg leuk allebei en Lianno vindt Rummikub ook leuk dus we zullen veel plezier gaan hebben met deze spellen.
Na de lunch komen Nienke, Michel en Ilja langs, ze zijn vervroegd van vakantie terug door slecht weer, ze waren op Schiermonnikoog en rijden dan langs ons op weg naar huis en maakten een pitstop end at was super gezellig.
Ilja en Lianno hebben heerlijk heel de middag gespeeld  en wij hebben zitten kletsen de middag sloten we af door gezamenlijk een heerlijke Chinese rijstafel te nuttigen en het was heerlijk!
Na het eten speelden de jongens nog even en om 8 uur gingen ze weer de weg op, nu naar huis.|
Bedankt voor het bezoek we hebben er van genoten!
Lianno ging douchen en we kletsten nog wat en toen ging hij lekker slapen, wij hebben nog wat dingen afgemaakt en zitten kletsen en nu is het de hoogste tijd om te gaan slapen.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Gezellige dag en gefeliciteerd met je mooie spellenpakket, veel plezier ermee!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.