Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

21jul/113

Dagje Doetinchem Jan, Petra, Jerry en Laura bedankt!

Donderdag begint vreemd want na een aantal slechte nachten verslapen wij ons, Lianno was al druk aan het knutselen en ik werd om 11 uur wakker.
Goed ik wat geslapen beter dan afgelopen week, maar ja nu wel even haasten want we hadden leuke plannen voor vandaag en uiteindelijk gaan we uurtje later weg dan gepland.
We zijn naar mijn maat Jan en zijn gezin Petra, Jerry en Laura geweest in Doetinchem, het was super gezellig en prima weer heel de middag in de tuin gezeten, pas laat kwam de regen.
Lianno vermaakte zich prima met zoon Jerry (18) die ook van gamen dus de mannen vermaakte zich heerlijk op de X-Box terwijl wij lekker aan de koffie zaten en hebben zitten kletsen.
We aten heerlijk patat, shoarma, sla met rauwkost en toetje toe.
Jan en Petra en kids hartelijk bedankt het was weer super gezellig en de Wind Spinner ga ik snel ophangen en dan zal ik een foto plaatsen hoor als bewijs, ben er erg mee in mijn sas.
Jan heeft een webwinkel en staat op markten en dergelijke en nu ben ik even bij hem wezen shoppen voor mooie spullen.
handhzz
Bovenstaande betonnen beelden heb ik gekocht, gevouwen handen met lachend kopje erin, die ik los ervan neer ga zetten en een setje lieve poppekes met horen, zien en zwijgen.

vlinder8049_tailsilverred
Dit is een wind spinner die ik kreeg van Jan en zijn dochter Laura en daar bij heb ik de spiraal gehaald met glazen bal als het buiten hangt en draait is het net of de bal omhoog-omlaag gaat echt erg mooi.
Verder kreeg Lianno een leuke hangvogel die gaat vliegen als de wind erbij komt en hij is er heel blij mee, ook kreeg hij een  betonnen lachebekje (zoals te zien op foto handen) en die staat op zijn kamer nu.
Kortom het was super gezellig, we zijn erg verwend en het weer  was heerlijk, perfecte dag!
We gingen weer naar huis en waren kwart voor 10 thuis, Lianno meteen naar bed en wij hebben nog heel even wat gedronken en nu duik ook ik mijn bed in.

 

Reacties (3) Trackbacks (0)
  1. Fijn dat jullie een gezellige dag hadden, leuk dat jullie elkaar konden zien. Wat een mooie dingen, geniet ervan. Fijn weekend!

  2. waar kan ik de bal in spiraal kopen ? wil hem zo verschrikkelijk graag kopen .
    mijn e-mailadres is h.vanwalsum@ziggo.nl

  3. Leuk die vlinder , waar vandaan ?
    En ik ben ook stad en land aan het afzoeken naar zo`n spiraal, mijn dochter heeft er eentje uit griekenland maar ze moeten hier toch ook te krijgen zijn ?


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.