Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

17jul/112

Rustige zondag afgesloten met filmavondje

Vandaag stonden we rond half 10 op, rustig ontbijten en daarna zouden we naar Utrecht de Fleurig 2011 beurs gaan bezoeken, maar de weersverwachting remde ons toch onweer en veel regen dus we bleven thuis.
Lianno ging lekker naar buiten om te spelen want de zon kwam een beetje door en wij hebben toen de aquaria opgeschoond en de dieren verzorgd.
Johannes deed de terraria schoonmaken terwijl ik de administratie wegwerkte, er lag heel veel post en das geen leuk werk maar hoort erbij.
Johannes maakte heerlijke omelet als lunch en Lianno smulde er van vond het echt heerlijk!
Na de lunch kwam er iemand een kooi ophalen die ik te koop had staan op marktplaats, zij en haar kinderen blij en ik ook, even leuk staan praten met de mensen over de Gerbils en toen gingen ze met de mooie bak naar huis.
In de middag kwam de regen, wind en er viel een grote hoeveelheid water was blij dat ik binnen was.
We hebben nog even het plastic afval naar de speciale container gebracht en de post gepost.
Ik deed al een tijd mee aan postcrossing, maar een maand of zo voor de verhuizing heb ik het gepauzeerd en nu eindelijk weer opgestart, ik mocht nu 9 kaarten sturen over heel de wereld Rusland, USA, Duitsland en nog veel meer, ik kijk uit naar de kaarten die je dan ook weer gaat ontvangen. 
Terwijl ik de kaarten schreef, schreef Lianno een brief aan zijn vader op de laptop en zo was iedereen lekker bezig.
Ik maakte eten en daar keek Lianno naar uit want hij wilde heel graag maiskolven eten en die waren er al een paar dagen en nu heb ik ze dus ook gekookt, aardappels erbij en een heerlijke kipburger.
We hebben heerlijk zitten smullen ervan en daarna ruimde Lianno de tafel af en ging douchen.
We hebben toen nog even gezellig met een beker limonade en een bakje chips een mooie film zitten kijken White Fang en deel 2 heb ik ook opgenomen dus die kijken we binnenkort, het was een mooie film alleen ik kon hem  maar ik heb toch weer erg genoten van de mooie ontroerende film.
Na de film tijd voor bed voor Lianno het was al weer 22.00 uur.
Wij hebben nog even naar de serie Bones gekeken die si elke maandagavond om 21.30 uur op RTL4 en daar zijn Johannes en ik erg gek op.
Nu is ook onze avond om en ga ik lekker douchen en mijn bed opzoeken.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Hoi Moontje

    Leuk dat Postcrossing, ik heb meteen opgegeven.

    Groetjes
    Germa

  2. leuk hoor dat je weer kaarten hebt verstuurd!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.