Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

16jul/111

Gezellig bij Elis & Camiel in Hilverseum

Zaterdag het si weer weekend en het lijkt best redelijk weer en de zon komt er zelfs even door in de ochtend.
Wij rommelen rustig door de ochtend heen en dan vertrekken we naar Hilversum, daar halen we Elis en Camiel op.
We gaan met hun een gezellig middag maken en hun verjaardag vieren, normaal ga je gewoon bij iemand thuis op bezoek maar omdat ze in een flat wonen zonder lift kan ik niet naar boven en gaan we dus de stad in.
We gaan lekker bij La Place iets drinken met een gebakje erbij, we geven hun hun cadeautjes en Lianno krijgt allemaal leuke cars spullen van hun.
Het is gezellig en droog met wat wind en pas na een dik uur begint de regen en gaan wij naar een mooie viswinkel in hun stad, daar genieten we van alle mooie vissen en schaffen we allemaal wat nieuws aan.
Voor ons zijn dat 9 keer een netbotia in verschillende kleuren en prints, 5 regenboogzalmen en 10 luipaarddanio’s en daar krijg ik er dan nog eens 2 van extra.
Verder schaffen we eten aan en een antaquarium, die waren nu met 50% korting en ik wilde het al veel langer proberen, maar nu hebben we er dus eentje.
images
Eind van de middag reden we door de harde regen weer naar huis, waar we lekker eten bestelde en toch nog gezond ook schnitzel, gebakken aardappels en groente.
Na het eten ging Lianno douchen en daarna ploften we gezamenlijk voor de buis en hebben met een hapje en drankje gezellig de Smurfen film gekeken, dat was heel gezellig.
Lianno nog om 22.00 uur op pas op bed, maar dat moet kunnen in de vakantie.
Wij keken nog wat tv en nu hoogste tijd om te gaan slapen, wel hebben besloten om morgen niet naar fleurig 2011 te gaan hoe graag we ook willen het is te fris, nat en het weer werkt gewoon niet mee, dus ook morgen  gaan we lekker thuis dingen doen.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Het was enorm gezellig!!! Hopelijk tot snel


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.