Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

14jul/110

De eerste kist van Meneerfruit is heerlijk!

Vanmorgen wederom op tijd op en Johannes naar Amsterdam.
Het is echt heftig weer voor hartje zomer, harde wind, heel veel regen en maar 13 graden brrrrr.
Lianno speelt lekker binnen en leest me voor uit Dolfje bijna een uur lang, ik vind het erg leuk om naar zijn leeswerk te luisteren.
De dag ging maar langzaam en ik heb van alles gedaan administratie, was, huisje, dieren, prijsvragen, Twitter en ga even door.
De katten worden vervelend omdat ze niet buiten mogen, dus een uurtje toen het droog was toch maar gedaan en een harde bui en ik had twee doorweekte katten binnen.
Lianno wilde graag even wat op Hyves doen en dat mocht en hij krabbelde er lekker op los, uiteraard kijk ik dan wel mee want hij is pas 1 en dus geen internet zonder toezicht.
Vorige week kwam ik op Twitter een account tegen met de naam @meneerfruit en ik bezocht de site en ontdekte dat ze fruitkisten bezorgen in heel Nederland en ik hou wel van makkelijk en gezond dus meer informatie gevraagd en daarna me aangemeld.
Ik krijg elke donderdag een kist (doos) vol vers fruit 28 stuks en das genoeg voor de hele week,makkelijk want het komt via post, hoef niet de deur uit en altijd variatie en heel erg betaalbaar.
Vandaag kwam dus voor het eerst deze kist en kijk…….
PICT0001
Het ziet er lekker uit, ruikt heerlijk en veel variatie, deze keer zaten er navel sinaasappels, minola’s, peren, bananen, zak druiven,kiwi’s, appels, nectarines en perziken in.
Er staan nu twee overvolle fruitschalen op tafel en we gaan er lekker van genieten deze week en kijken vol verwachting uit naar de volgende kist (doos)
Lianno ging alvast douchen voor het eten, omdat Johannes cursus had is hij de hele week laat en eet alleen en vandaag wilde we samen eten dus eerst douchen en toen aten we dus rond half 8 en dat was heel gezellig.
Lianno keek daarna nog wat tv en ging om 21.15 uur naar bed.
Johannes en ik waagden ons nog even in het herfstweer voor de deur voor een peukie, maar brr koud en stormachtig maar goed buiten roken is buiten roken door weer en wind alleen bij extreme vorst dan vanwege mijn lijf in de  garage.
Nu is het hoogste tijd ik ga douchen en slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.