Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

12jul/111

Leuke drukke dag!

Vandaag leuke drukke dag, het begon met Sjoerd om 8 uur en die kwam de boel doen, Johannes was naar Amsterdam.
Om 9 uur kreeg ik bezoek voor intake na schoolse opvang Lianno, Lianno speelde lief op zijn kamer en wij bespraken van alles.
Vrijdag gaat Lianno kennis maken op school en de na schoolse opvang, hij vind het allemaal spannend en heeft er zin in.
Het gesprek duurde even en Sjoerd was al weg gegaan en tante wil kwam om half 12 binnen zoals afgesproken, Lianno liet haar binnen en maakte koffie terwijl ons gesprek afronden, half 1 was het klaar en kon ik tante wil begroete die zich prima had vermaakt met Lianno.
Lianno maakte toen voor allemaal heerlijke broodjes gezond, kaas, tomaat, komkommer, paprika en wat zout en peper het was heerlijk.
In de middag kwam mijn moeder ngo even langs, dronk gezellig koffie met ons even kletsen en toen ging ze weer, Lianno was buiten wezen spelen met zijn vriendjes.
We aten daarna lekker pizza en dat smaakte ons prima, als toetje lekker stuk fruit.
Johannes kwam thuis en we at en tante Wil, Lianno en ik speelden nog even samen op de Wii en toen ging hij naar bed.
Wij keken nog tv, kletsten gezellig en ondertussen regent het heel hard en is er onweer hier, maar dat mag is goed voor de tuin en ik ga toch naar mijn bed dus geen last van, morgen weer een nieuwe dag.
Ik heb zitten wachten op de post, ik heb een andere mobiel besteld, heel ander merk en hopelijk werkt die goed hier want nu heb ik een simpele want de Nokia 97, de Nokia E61, Nokia E72 hebben allemaal ruzie met het netwerk van Vodafone, dus nu gaan we de Samsung maar eens proberen en als dat niet werkt wordt ik echt niet goed, nu heb ik de Nokia 1621 maar ja  dat is zonder camera, zonder internet, zonder alles alleen bellen en sms'jes en tja mijn dure en uitgebreide abonnement is dat wel erg zonde.
Helaas kreeg ik mail dat er een vertraging is opgetreden dus hij komt ergens deze week uiterlijk volgende week maandag, we gaan het zien.
Het is in ieder geval een mooi toestel wel simpel maar met alles wat ik wil.
Samsung Chat 335 (S3350) - Champagne goud
samsung-chat-335-champagne-gold
Nou we wachten geduldig af en zijn erg benieuwd, voor nu eerst maar eens een nachtje lekker slapen en morgen weer gezond en fris op.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Mooi toestel, mooie kleur ook! Hopelijk is ie er snel, kunnen we weer whatsappen! Ik zie jullie za, gezellie!!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.