Lekker aan de kaasfondue

Zaterdag lekker weekend rustig aan beginnen en na het ontbijt de dieren doen.
Ik besluit dan eindelijk eens mijn achterstand in het bijwerken cq opschonen ledenlijst van het forum in te gaan halen en dat was een hele klus maar is nu klaar 417 leden waren inactief en zijn verwijderd, maar er zijn nog steeds ruim 1000 actieve leden over hoor.
Nog wat andere zaken opgeruimd achter de schermen en nu s het weer even helemaal netjes en op orde.
Johannes ging met Lianno even naar de Intratuin om boomschors te halen, ondertussen belde ik maar weer eens met Vodafone want je raad het al de week is om en dus ook mijn netwerk verbinding.
De post komt ok nieuwe simkaart van Vodafone dus weer bellen om te activeren en zelfs dat lukte niet werd een dikke discussie en ik hing maar op voor ik nog bozer werd, Johannes deed poging twee en na wederom een misverstand lukte het dan eindelijk en vol goede hoop dat het aan de oude simkaart lag wachten we af.
Helaas is de verbinding nog steeds niet naar wens, afgelopen week was het even redelijk tot goed, maar ja nu weer totaal niet, misschien te jonge simkaart nu Knipogende emoticon
Ik vind het geen probleem als er een keer storing is, dat gebeurt maar maar heel vaak vind ik al heel irritant, maar het meest vervelende vind ik als je dan vragen gaat stellen ze eerst ten alle tijden hoe gek ook de schuld bij jouw als klant neer leggen, terwijl het altijd goed werkte en ik niets veranderd heb.
Hun adviezen zijn echt raar is je telefoon goed opgeladen, zorgt je huis voor storing, haal hem van dual band af, neem andere telefoon, reset je telefoon door de batterij te verwijderen terwijl hij aanstaat en dan 15 minuten weer in elkaar en aansluiten…. nou alles geprobeerd en nog steeds  slecht!
Johannes heeft de boomschors in de tuin gedaan en wat denk je net niet genoeg gehaald moeten nog 2 zakken bij, dus met zijn allen terug en meteen door naar de AH voor wat kleine boodschappen.
De tuin is nu af en is mooi nu nog de nieuwe stenen in de oprijlaan en dan helemaal blij!
09072011271 09072011272
09072011273 09072011274
De Hibiscus bloeit met mooie paarse bloemen , echt mooi gezicht, klik op de foto voor grotere afbeelding.
We hebben lekker als avond eten een kaasfondue gedaan, dat was smullen en ook Lianno deed gezellig mee en vond het dit keer erg lekker.
Lianno ging lekker in bad en daarna lekker slapen.
Wij rommelde nog wat en ik ga nu even tv kijken en dan ook lekker douchen en bed in.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Response to Lekker aan de kaasfondue

  1. Elis schreef:

    De tuin is prachtig geworden! En.. kaasfondue: mmm!

Geef een reactie