Tante Miek bedankt voor je bezoek en de heerlijke Friese koeken!

Vandaag is het vrijdag de laatste dag en dan weer weekend, het werd een aan-een-schakeling van afspraken.
Het begon om 8 uur toen kwam Sjoerd lekker de boel doen, in omgekeerde volgorde dan normaal omdat wij om 9 uur een afspraak hadden.
Lianno vermaakte zich door Sjoerd te helpen en op zijn kamer met zijn leerspelletjes op de pc.
Wij kregen om 9 uur de pleegzorgbegeleidster op bezoek alles besproken lekker in de tuin, daarna sprak ze nog even alleen met Lianno op zijn kamer.
Toen zij wegging spraken Lianno en ik met elkaar over haar bezoek en ondertussen verzorgden we de dieren.
Om 11 uur stond tante Miek voor de deur, ze bracht heerlijke Friese koeken mee en met har ook gezellig in de tuin gezeten en tegen lunchtijd ging het regenen en zijn we naar binnen gegaan om te eten, daarna was het alweer droog.
Toen belde de voogd van Lianno en ook met haar gesproken en zij sprak ook Lianno, ondertussen tikte de tijd verder en ging tante Miek weer verder met haar reis.
Toen ik net klaar was met het gesprek met de voogd stond Yvonne voor de deur en met haar ook koffie gedronken in de tuin en toen besloten we Johannes meer rust te geven hij moest iets ingewikkelds doen en werkte dus thuis en dat was even te druk.
Dus Lianno, Yvonne en ik samen naar de Lidle om de boodschappen te doen en dat was heel gezellig en Lianno vroeg wanneer we pannenkloeken aten en ik hou daar dus niet van en zei binnenkort, maar Yvonne kent me en zei kom bij mij eten van de week heb ik ook reden om weer pannenkoeken te bakken en van het een kwam het ander en uiteindelijk is het geworden dat Lianno woensdag tijdens infuus met Yvonne (voor hem Oma kip) naar de kinderboerderij gaat en daarna met lekker samen pannenkoeken gaat bakken en eten.
Weer naar huis nog even gekletst en toen ging Yvonne weer weg, ruimde ik de boodschappen op en Lianno was naar zijn vriendje in de wijk en kwam wederom stipt op tijd thuis, heel goed van hem.
We aten aardappels, spinazie en een hard gekookt ei  en dat was lekker.
Na het eten ging Lianno douchen en speelde nog even op de Wii en las hij een hoofdstuk voor uit Dolfje Weerwolfje, spannend verhaal hoor, drinken, plassen, tanden poetsen en bed in.
Het was erg leuk vandaag om tante Miek weer te zien ook al ging het afscheid niet zoals het hoort omdat ik snel diende te zijn, want ik zat aan de telefoon, lang aan de telefoon.
Ik blijf niet lang zitten ik ben moe en duik er ook zo in eerst even douchen.
Wel heb ik de foto die we lieten maken op de braderie opgehaald en hij is heel leuk vinden wij!

202

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Response to Tante Miek bedankt voor je bezoek en de heerlijke Friese koeken!

  1. yvonne schreef:

    leuke foto van lianno als zonnebloem

Geef een reactie