Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

7jul/112

Lianno ingeschreven op ons adres en een bibliotheekkaart gehaald

Vandaag is het alweer donderdag, Johannes besloot thuis te werken.
Lianno deed in de ochtend eerst tv kijken en daarna werken aan schoolwerk tot de lunch.
Ik deed de dieren en huisje, was en rommelde wat op de pc.
De dag vloog zo om, moeders kwam even langs en in de middag ging Lianno lekker buiten spelen.
Zoals duidelijk is voelt Lianno is weer prima, hij hoest wel zo nu en dan  maar speelt weer lekker buiten en vermaakt zich daar prima.
Na het werk zijn we naar de ING bank gegaan Johannes en ik moesten onze handtekeningen laten verifiëren, gedaan en meteen de rekening en/of laten maken zijn we daar ook weer vanaf.
Daarna de straat uit gewandeld met rollator en over het plein op naar bibliotheek en daar een kaart gehaald voor Lianno en het is nu wel gelukt.
Meteen heeft Lianno 7 boeken uitgezocht en die mag hij dan nu 6 weken lenen normaal is he t3 weken maar door de zomervakantie 6.
De bibliotheek is  echt onnozel er zitten heel veel 2 treden opstapjes in en dan moet ik dus elke keer een liftje gebruiken en  bij de boeken kom ik niet want dan moet je standaard op opstapje staan, nou ja hij is mooi maar onnozel.
Meteen naar beneden het stadhuis in, is ook net nieuw vind ik weinig aan en zie het geld er niet aan af, de boel is officieel op 17 juni geopend en bij de ingang is de dure vloer al aan alle kanten kapot, beschadigd en de indeling vind ik ook vreemd, hele stukken afgezet omdat er hout ligt en de boel ent gelakt is nou ja ik kom er gelukkig niet vaak.
Ik moet wel zeggen dat ik van mening ben dat er erg veel geld in de beide  dingen zijn  gaan zitten, maar of te weinig rekening wordt gehouden met gehandicapte en mensen slecht ter been en dat voor openbare gebouwen, slechte zaak.
Rare zitplekken voor wachten houten dingen, geen goede stoelen en je zit op de tocht en het viel op dat er enorm veel bewaking liep ik heb er in de hal alleen al steeds vier gezien.
Goed nummer gekregen en in de rij het duurde erg lang voor Lianno en die zat dus lekker in zijn boek te lezen, uiteindelijk waren we met 30 minuten al weer buiten en dat is snel, Lianno staat nu officieel bij ons ingeschreven.
Goed toen naar buiten via de achterkant en zo liepen we over een stukje braderie terug naar de auto, Lianno ging nog even gratis op de foto bij de zomertoer van Icare en morgen hebben we die foto ben benieuwd.
Hij kreeg een knuffelmuisje en een pen met zonnebrandcrème erin erg leuk ding.
Bij de auto eerst Yvonne gebeld die zou rond half 8 even komen, maar ja dat was dus toen wij net klaar waren en dus verzet naar morgenmiddag of morgenavond.
Het was voor mij een hele lange wandeling maar goed het is gelukt en het was wel even goed denk ik.
Snel naar huis en eten gemaakt, we aten restanten van de Chinese rijstafel van gisteren dus wel lekker snel klaar.
Na het eten ging Lianno douchen en belde ik Tante Miek even terug, en die komt morgenochtend koffie drinken, gezellig.
Lianno lag dus fijn om half 10 op zijn bed en ik heb toen de cavia’s even verschoond en de voortuin gesproeid.
Nu nog even snel een peuk en kletsen met Johannes en dan snel douchen en bed in, morgenvroeg afspraak met begeleidster pleegzorg, tante Miek komt en later op de dag komt Yvonne kortom komt een leuke dag aan.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. zo nu is hij dus officieelweer inwoner van lelystad.
    van harte gefeliciteerd. is dat ook weer achter de rug.
    veel geluk en plezier met elkaar.
    knuffels van oma kip

  2. Gelukkig dat het nu helemaal officieel is. Gefeliciteerd! Jammer dat alles bij de bieb en het stadhuis zo slecht geregeld is. Fijne dag vandaag en goed weekend.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.