Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

6jul/111

Oma op bezoek

Johannes werkte vandaag thuis en we hadden een planning, maar die liep even wat anders.
Lianno hoest heel erg en voelt zich niet zo lekker, geen koorts en het niet lekker zijn zorgde ervoor dat hij niet weg wilde met oma en heel de morgen op bed bleef liggen tv kijken.
Daarom had ik mijn moeder gebeld dat haar uitje dus niet door kon gaan en meten gevraagd of ze dan alsnog even uurtje wilde komen oppassen zodat wij naar de huisarts konden zoals gepland.
De ochtend vloog om en na de lunch kwam mijn moeder dus en zijn wij  naar de huisarts geweest, meteen al het oud papier even gedumpt op de daarvoor bestemde plek.
Lianno heeft lekke rop de Wii gespeeld en met technisch lego samen met oma en terwijl wij net weg waren werden de buxusstruikjes bezorgd.
De leiding van de oude groep belde want ze hebben een verkeerd rapport meegegeven van ander kind en nu sturen ze het goede op en ik heb uiteraard de verkeerde terug gestuurd.
We waren thuis en toen ging oma weer weg , wij bestelde chinees en aten lekker en na het eten heeft Johannes alle 28 buxusstruikjes in de voortuin geplant, nu paar dagen met rust laten en water geven en dan snoeien op gelijke hoogte met de rest, van het weekend boomschors erom heen en dan is de voortuin klaar.
Verder uiteraard aan het huis gewerkt, de dieren verzorgd en op internet bezig geweest.
Lianno ging vroeg naar bed omdat die afgelopen nacht bijna niet geslapen had en viel direct in slaap, gelukkig.
Wij hebben nog even zitten kletsen en nu is het de hoogste tijd om weer te gaan slapen.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. ik hoop dat lianno weer snel opknapt. sterkte knul.
    groetjes van oma kip.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.