Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

5jul/110

Zo bijna alles gaat niet zoals ik wil

Vanmorgen vroeg opgestaan het is dinsdag en Sjoerd kwam uiteraard weer en Johannes vertrok naar Amsterdam.
Lianno hielp Sjoerd dat vind hij leuk en hij speelde lekker op zijn kamer, de kinderen kinderen zijn hier nog niet vrij dus pas 15.00 uur  gaat hij de hort op om met de kinderen te spelen.
Lianno is wat verkouden en begint weer te hoesten en heeft het dan af en toe benauwd, ik hoop dat het snel vertrekt, maar ben voorbereid heb Natterman al in de akst staan tegen de kriebelhoest.
Heb van alles gedaan zoals de dieren verzorgd, was gedaan en me lopen opvreten van binnen.
Want ook vandaag belde gemeente Lelystad afdeling WMO weer niet terug en dat was dus de 4e keer dat ik een uur lang naast de telefoon zat te wachten, wachten vind ik niet erg maar elke keer voor niets is ook niet normaal, maar ja zelf gebeld  en nog steeds problemen op stadhuis door verhuizing, denk dat de gemiddelde Nederlander zijn zaken tijdens een verhuizing beter en netter regelt dan de gemeente Lelystad maar ok.
Ik had ze aan de telefoon en met de regiotaxi mag ik weer de lift gebruiken en nu moet ik het nog rond zien te krijgen bij Valys en dat is echt niet simpel.
Ik wilde de WOZ waarde van de woning weten moet ik opgeven aan de belasting dienst, jippie weer problemen met de site en na al die jaren in Lelystad te hebben gewoon kent de gemeente mij niet als inwoner als ik met digid wil inloggen, dus weer bellen.
Goed tijd voor administratie en wat denk je net 11 uur geweest en plop weg connectie van de mobiel, weg Vodafone en tja dan kan je dus niets meer want alles is beveiligd met codes die je krijgt via sms, erg fijn  wordt dus niets aan de administratie gedaan, storing loste ergens na 21.00 uur op en  dan stromen de meldingen van gemiste oproepen binnen, sms'jes van vrienden en meldingen van voicemails.
Nou ja Vodafone is ermee bezig nu dus ik ben benieuwd maar ondertussen is het sinds begin mei een puinhoop die steeds erger wordt en Johannes kan dus minder thuiswerken omdat hij bereikbaar moet zijn en je raad het al zijn werk heeft ook Vodafone.
Goed mijn humeur si al flink naar de piep na alles van vandaag en Lianno en ik gaan lekker in het zonnetje een serieus gesprek voeren daar knapt een mens van op een 10 jarige die even dingen gaat analyseren  echt zo gaaf.
De buurvrouw sluit aan en het is erg gezellig, zij vindt Lianno een leuke stoere en zeer slimme jongen.
Dan ligt het prijsvragen-freaks forum op zijn kont, maar niet helemaal en ik kan er niet achter komen wat er nu gebeurt dus helpdesk server / hosting bedrijf gebeld en hielp ook niet wachten wordt op Johannes.
Lianno en ik eten samen pizza en Johannes eet later die heeft cursus en komt rond kwart voor 8 thuis en eet en kletst even met Lianno die zelf aan geeft naar bed te willen hij is niet lekker, dat zag ik al aankomen.
Het forum dan weer zoeken puzzelen en weer helpdesk gebeld en nu weten we wat er is  en tja dan no g even oplossen dat gaat uren kosten en vannacht is er onderhoud UPC dus het moet voor 1 uur klaar zijn want dan stopt internet tot een uur of 7.
Ondertussen spookt Lianno behoorlijk hij valt niet in slaap, dus al allerlei dingen geprobeerd en nu toch maar wat hoestdrank gebracht en duimen dat hij in slaap valt.
Zo het is inmiddels bijna half 2 Lianno slaapt voor nu, het forum draait en ik ga plat morgen nieuwe dag en dan gaat het vast allemaal wat soepeler.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.