Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

4jul/110

Lianno haalt al het onkruid weg van oprijlaan

Vanmorgen heel vroeg op we moesten om half 9 bij de tandarts zijn.
Lianno was in een half uur klaar aankleden, eten, tandenpoetsen en schoenen aan, goed dat weten we dan alvast voor het naar school gaan.
Ik ben natuurlijk als de dood voor de tandarts, hij is heel erg aardig en ik heb hem al 30 jaar en was zijn eerste patiënt, maar ondanks dat ik hem aardig vind heb ik een grote hekel aan zijn werk.
Gelukkig kent hij mij ook wel goed en hadden we al afgesproken dat er geen grote ingrepen gedaan zouden worden met Lianno erbij, die hoeft niet te zien hoe ik in paniek raak.
Gelukkig was het ook niet nodig alleen tandsteen en Johannes ook en Lianno was prima en kreeg een fluoride behandeling.
Daarna snel naar huis en Johannes naar zijn werk in Amsterdam, Lianno bedacht toen dat nu Johannes en de auto weg waren hij wel even het onkruid kon weghalen  van de oprijlaan voor het huis en dat deed hij heel netjes en op zijn verzoek heb ik de boel aangeveegd, pittig werk voor mij maar het was wel schattig hoe het ging.
Terwijl ik de boel aanveegde haalde hij de achtergeblevens tukjes weg en met een dik uur was de oprijlaan helemaal brandschoon.
Lianno werkte een paar uurtjes met zijn leerspellen op de pc, schreef een brief aan zijn vader en ging toen de kinderen vrij waren heerlijk buiten spelen met zijn fiets
Ik heb in het huis gerommeld, was gedaan, stof gezogen, opgeruimd, post weggewerkt, op forum gewerkt en veel telefoontjes gedaan.
We gaan straks in de vakantie veel mensen bezoeken die we al heel lang niet zagen en we hebben nu met al die mensen een afspraak gemaakt en ze ingepland.
Johannes kwam heel erg op tijd thuis, samen gegeten en dat was leuk en zal niet veel gebeuren want Johannes werkt in Amsterdam en Lianno moet als hij naar school gaat echt om half 6 eten, dus nu even zo veel mogelijk en straks zullen we in twee groepjes eten.
Lianno lag op tijd in bed en wij hebben nog wat zitten kletsen, tv gekeken en nu duik ik ook mijn bed in het is bijna half 11 en ik ben moe.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.