Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

3jul/110

Johannes de fietsenmaker

Vanmorgen rustig de dag begonnen het is zondag en het was redelijk weer.
Eerst de dieren verzorgen en dat was veel werk want het konijnenhok met ren moest schoon alle oude stro en troep eruit en dat was 4 zakken vol!
Daarna lekker vers nieuw stro en heerlijk hooi erin de konijnen weer blij.
Johannes rommelde wat in de tuin en we zijn druk aan het kijken wat we nu met de achtertuin gaan doen, de voortuin is zover af we wachten nu op de nieuwe bestrating en de buxusstruikjes.
We lopen toch weer aan een vijvertje te denken maar goed  later meer als we werkelijk ook iets hebben gedaan.
Tegen de middag Yvonne gebeld om wat fietsspullen zij had nog heel veel bandenplak spullen en dingen voor onderhoud die over waren en die kwam ze brengen.
Johannes heeft toen Lianno zijn fietsen, ja hij heeft een redelijk goede en een crossfiets BMX ding.
De laatste had een lekke band omdat hij hard tegen de stoep opreed en die is nu weer even heel maar moet wel een nieuwe binnenband in.
De andere fiets is een gewone maar goed daar zat een kapotte handrem op, de verlichting was kapot dus alles eraf gehaald en van die kliklampjes erop gedaan.
Omdat zijn BMX in het begin te groot was hadden we de zadelpennen omgeruild en die zijn nu weer terug geruild en kortom na even lekker klussen heeft hij weer twee goede fietsen om zich mee te vermaken.
Lekker eten gekookt aardappels, bloemkool en hamlapje, lekker zitten eten met een toetje  toe.
Na het eten heeft Lianno nog gespeeld en toen bedtijd.
Johannes en ik hebben een lijstje gemaakt van wat we willen doen en wie we nog willen bezoeken en morgen ga ik eens afspraken plannen, een is vandaag al geregeld we gaan in augustus een dag naar Remco, Nicky, Janey en Jordy in Zoetermeer, Remco is een collega van Johannes en zij hebben heel goed contact samen en voorheen won ik vaak kaartjes gingen we met hun en  de kids samen dan de dagjes uit doen en nu gaan we gewoon gezellig dagje naar hun toe, dit wordt de eerste dat Lianno mee zal gaan dus we zijn benieuwd.
Nog wat gerommeld en nu lang aan de telefoon gezeten met Remco en dan si de avond weer om dus hoogste tijd  voor een nachtje slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.