Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

2jul/113

Moeders bedankt voor de Kruidvat thee, die helpt goed!

Vanmorgen na opstaan lekker ontbijt en daarna meteen begonnen spullen uitpakken en opruimen van Lianno.
Verder samen de dieren verzorgd en opgeruimd in huis.
Ik kan zeggend at mijn voeten weer ontvochten en dus krimpen, gelukkig ik kreeg van mijn moeder thee van de Kruidvat voor blaas en nieren, hiervan een 4 kopjes gedronken en na vandaag scheelt dat al zo’n 2 kilo vocht dus helemaal blij.
Ondanks het feit dat ik vochttabletten gebruik werkt die thee echt heel veel sneller, dus zo meteen weer liter maken en dan laat ik het afkoelen zet hem in koelkast en drink dat koud, vind ik beter smaken.
Dus moeders bedankt voor deze tip!
In de middag zijn we naar de tweedehandswinkel gegaan wat spullen brengen en meteen eens een rondje gemaakt, Johannes zag iets aparts van Pickwick een theedispenser, echt gaaf ding dus checken en helemaal heel en compleet, was 5 euro dus meegenomen.
Verder bij de pc spellen lang staan neuzen en daar vond ik oude games die ik nergens meer kan krijgen en graag weer wilde hebben zoals Redcat taal groep 6 en de grote wereldreis (vaderlandse geschiedenis) ook een 3 cd pak van Rayman gekocht.
Nu eerst thuis kijken of ze het ook goed doen, Lianno kreeg een autootje dat hij leuk vond van de mevrouw van de zaak omdat we spullen hadden gebracht.
Onderweg naar huis 2 zakken oud textiel weggebracht en boodschappen gedaan bij AH, helemaal blij met weer veel dierenkaartjes, ik vind ze echt geweldig die kaartjes en heb nu dus ook het boek gekocht.
Thuis spullen opgeruimd en de pc games getest allen doen he
t goed, Lianno vind Redcat super en heeft meteen even taalspelletjes gedaan.
Ik ben de kaartjes gaan uitzoeken en je hebt er maar liefst 204 nodig ik heb er nu 123 en mis er dus nog 81.
Eten gemakt en Lianno wilde graag spaghetti en dat was mij best, lekker gegeten en een zomers toetje na citroenpudding met sinaasappelsaus die was echt heerlijk fris.
Na het eten de theedispenser schoongemaakt en ingeruimd is echt heel gaaf, uiteraard heb ik tijdens de boodschappen 8 doosjes Pickwick gehaald, staat anders erg stom een Pickwick dispenser met AH thee.
De smaken:
acai-blauwe-bes apple granaatappel-framboos kamille-honing
minty original sterrenmunt zoethout
681632
Lianno drinkt de meeste thee bij ons, dus hij heeft ook zijn smaakjes gekozen, viel me op dat hij geen mango nam, maar ok we drinken nu eerst de oude thee en de dispenser staat mooi vol en ik ben er super blij mee.
Goed in de avond heeft Lianno dus nog leerspelletjes gedaan en ging daarna in bad, later naar bed was wel weer 21.00 uur.
Maar goed is vakantie voor hem, morgen op tijd want maandag is het tandarts brrr om half 9 al.
In de avond hebben Johannes en ik nog wat tv gekeken en we hebben Kuifje zijn klitten hard en grondig aangepakt, dat houdt in hij is met de tondeuse behandeld, de klitten heb ik eruit geschoren.
Kuifje liet het wel even toe maar niet lang dus zullen we morgen weer verder gaan, het was echt heel erg en hopelijk na deze actie en nog meer kammen en borstelen helpt het, ik heb in ieder geval meer het haar uitgedund met een speciale kam zodat het minder klit.
Kuifje en water wordt een klittenboel dan krult het haar heel erg, maar ja Kuifje vind het ook gewoon leuk om in de regen te blijven zitten dus echt tegengaan lukt je ook niet.
Zo en nu gaan we snel naar bed, hoogste tijd weer.

Reacties (3) Trackbacks (0)
 1. zo te lezen moet ik snel weer thee komen drinken! Heeft Lianno bovenstaande smaken uitgezocht? Al mijn favorieten zitten erbij 🙂
  Hopelijk ging het goed bij de tandarts, brrrr!
  Tot heel snel!

 2. Leuk die theedispenser, ik ben ook gek op thee en heb een theekist van Pickwick vol met allemaal smaakjes. Ik drink graag vruchtenthee. Ik heb nog dierenplaatjes, zal ze binnenkort naar je toesturen.

 3. Hoi Moontje

  Wil je me eens mailen over die thee die vocht afdrijft, welke soort is dat?

  Groetjes
  Germa


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.