Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

1jul/117

Smurfdag 2011 zit erop.

Vandaag is het zover Smurfdag 2011, ik werd al vroeg wakker en was nu toch wel gespannen hoor.
We hebben lang uitgekeken naar deze dag en geloof me het was een hele mooie dag.
Johannes versierde de boel met spandoek en wat slingers.
Het begon al vroeg met Sjoerd die ons huis kwam doen, gezellig kletsen en boenen en toen hij klaar was en wegging vertrokken wij naar de intake op Lianno zijn school.
Lianno zijn nieuwe school zit aan de andere kant van de stad en het is een kleine school die niet echt opvalt als school.|
Onze eerste indruk is erg positief en we gaan op vrijdag 15 juli met Lianno er heen, zodat hij kennis kan maken met zijn school.
Ik hoorde ook dat Lianno het heel goed heeft gedaan de laatste tijd en hij is over naar groep 6!
Toen we klaar waren was het ook lunchtijd en snel naar huis wat eten en daar lag een berg post voor smurfdag en nu zijn er zo’n 50 kaarten, groot klein, dik dun echt supergaaf!
PICT0005 
Dan tellen we de tijd af naar half 3 maar dat is mij te lang en dus gaan we gewoon maar vast mijn moeder ophalen en stoppen nog even bij de AH voor sigaretten en dan komen Sjoerd en Dien bij mijn moeder aan en gaan we gezamenlijk op weg naar Zeist.
De laatste keer en dat is ook wel vreemd hoor, as we eraan komen is Lianno heel blij en verrast omdat Oma er ook is.
Dan drinken we wat en laat Lianno nog even aan Oma, Sjoerd en Dien zijn kamer daar zien en vervolgens worden de spullen ingeladen in de auto van Sjoerd en daar kan veel in, zijn fiets, stelten  dozen en tassen.
Sjoerd en Dien vertrekken dan en wij gaan nog even zitten aan een verse bak koffie en Lianno geeft alle kinderen zijn zelf gemaakte kaartje en dan is het grote moment daar en fluister ik Lianno in zijn oor dat hij een cadeau mag geven aan de groep, we hebben dit stil gehouden omdat Lianno geen geheimpje zo mooi kan bewaren en hij is echt heel blij maar ook vol ongeloof en verbaasd.
Hij mag de groep als afscheid
een zwarte Wii, 2 numlocks, 2 afstandsbedieningen, 2 stuurtjes, een Balance board en 5 spellen (Wii sport, Wii sportresort, Mario Kart, Hasbro Games Night 3 en BeachParty).
De kinderen en leiding zijn dolblij en heel dankbaar en zingen dan ook Lianno bedankt alsof we in een stadion zitten, erg leuk.
Hoogste tijd  en Lianno geeft iedereen een knuffel en dan gaan we naar de auto onderweg stoppen we even omdat ze nog een keer gedag willen zeggen en dan rijden we langzaam voor de laatste keer het terrein af.
Thuis gekomen  is Lianno echt onder de indruk van de hele stapel post en het spandoek en begint hij een voor een de kaarten te lezen en is erg blij een paar mensen hebben er zelfs geld voor hem ingedaan en dat wordt heel erg gewaardeerd en zit nu in zijn spaarpot.
Er zitten stickers, stripboeken over smurfen, een smurfen doe boek echt van alles bij.
Ik wil iedereen heel erg bedanken dat jullie hieraan mee hebben gewerkt, dit was echt onvergetelijk mooi en Lianno genoot van elke kaart en stuk post.
PICT0006 PICT0008
Ondertussen regelde ik eten en Lianno wilde graag spareribs en patat dus dat kwam er dan ook, Oma kip kwam ook gezellig langs en zat bij ons aan tafel terwijl wij gezellig aten, zij had al gegeten en oma en wij natuurlijk nog niet.
Het was echt super gezellig en Lianno kletste vrolijk en genoot zichtbaar van alles.
Na het eten was het tijd om wat kleine cadeaus uit te pakken, smurfbeker, smurf lunchtrommel, smurf drinkbeker voor onderweg, smurf bord, smurf snoeppot en smurf soepkom.
Er was van Oma ook nog een leuke doos technisch lego en dat vond hij ook super, een helikopter.
Hier wat foto’s de rest staan op de site van Lianno en oma heeft er ook nog die volgen later.
Klik hier om naar de foto’s van Smurfdag 2011 te kijken en klik op de fot om deze te vergrote let op je gaat wel naar andere pagina met vorige pagina knop kom je weer terug hier.
PICT0004 PICT0009PICT0011PICT0016
Sjoerd en Dien kwamen toen de spullen brengen die waren onderweg gaan wandelen met de hun lieve hond Luna, ze brachten een hele mooie bos zonnebloemen mee, heel erg bedankt hiervoor.
Sjoerd en Dien heel erg bedankt voor jullie hulp  vandaag en alle andere momenten, jullie zijn echt super!
We dronken gezellig koffie en vervolgens moest Lianno douchen en Oma kip ging naar huis en oma bracht Lianno naar bed en rond 21.45 uur was Smurfdag 2011 dan afgelopen voor onze smurf, een dag die hij niet snel zal vergeten.
Oma ging toen ook op de fiets naar huis en wij hebben nog even wat opgeruimd, zitten kletsen en gaan zo ok lekker douchen en ons bed in.
Ik wil iedereen bedanken die ons hielp deze dag zo mooi te maken en voor alle steun die we kregen op vele manieren in de afgelopen 2 jaar die aan deze onvergetelijke dag voorafgingen.
Vanaf nu zijn we een “gezinnetje” en uiteraard kunnen jullie ons leven volgen via dit log.

Reacties (7) Trackbacks (0)
 1. Snif..kippevel bij het lezen van je log, wat kan Lianno trots zijn zeg op zo een tante en oom!

  Duizendmaal respect voor jullie!

  X

 2. Fijn om te lezen dat jullie zo’n fijne dag hebben gehad, heb de traantjes in de ogen en wat een mooi kado voor de groep, daar zal vast heel veel mee gespeeld worden, mooie fotos en geweldig mooie versiert. Ik wens jullie alle geluk toe want dat hebben jullie echt verdiend

 3. Klinkt als een geweldige dag! Veel geluk met z’n drietjes toegewenst!

 4. Wow wat een geweldige dag zo te lezen super en eindelijk kunnen genieten
  Heel veel Geluk met z’n drietjes

 5. Super! Ik zit hier met kippenvel en natte ogen. Veel geluk!

 6. Wat een prachtig verslag van een prachtige dag!! Geweldig dat het zo goed gelukt is om Lianno te verrassen! Geniet van elkaar!

 7. Mooi om te lezen, heel veel liefde en geluk samen gewenst !


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.