Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

29jun/112

Infuus @Home niet fijn met klompvoeten

Vanmorgen ben ik lang blijven liggen de nachten gaan niet zo best momenteel, waarom geen idee veel onrust in mijn hoofd en lijf denk ik.
Maar goed ik had geen afspraken vandaag in de ochtend en dus kan ik dan ook best blijven liggen.
Na opstaan een douche genomen en daarna Nienke en mijn moeder gebeld zij hadden eerder vandaag mij gebeld.
De was aangezet, gerommeld in huis en op pc bezig geweest en dan lunch voor mij dus een brunch.
In de middag infuus en dat was niet erg fijn gezien mijn klompvoeten, al dat vocht en je moet je bedenken dat de bovenkant voet weinig vlees heeft en wel veel zenuwen en prikken si altijd wel gevoelig maar nu dus veel erger en in de loop van het infuus werd mijn voet ook natuurlijk dikker, dat is altijd naarmate het later wordt.
Als je voet opzwelt gaat de huid strakker worden en dat geeft branderig en pijnlijk gevoel en nu zat er ook nog een naald in vast nou  vul maar in, maar hoe dan ook was en is dit beter dan een naald in mijn arm dus tja het moet gewoon maar is niet echt fijn.
Ik heb momenteel van alles tegelijk en wordt er beetje gek van, wil niet klagen want er zijn mensen ook in mijn omgeving die een lastiger pakket hebben, maar het stoort mij wel en beperkt me aan alle kanten.
Na infuus dat verder prima en goed verliep belde we Lianno die was erg vrolijk en is er helemaal klaar voor om hierheen te komen, zijn geduld om nu te bellen was laag hij wilde graag nog even spelen met de groepskinderen nu het nog kon, dus kort gebeld en hem nog fijne dagen gewenst.
Nog wat tv gekeken en op de Wii gespeeld en nu is het weer de hoogste tijd en ik ga snel mijn bed opzoeken.

Engesmurfl

nog 2 nachtjes tot Smurfdag 2011

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Sterkte met je voet!!

  2. Heel veel sterkte , komt nu heel dichtbij, als ik dit typ nog 1 nachtje tot Smurfdag, ik wens jullie allemaal heel veel plezier en geniet er van


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.