Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

28jun/110

Ik heb klompvoeten en noodweer valt mee in Lelystad

Vandaag op tijd opgestaan het zou erg heet worden dus wilde ik vroeg klaar zijn.
Johannes ging naar Amsterdam, Sjoerd kwam en deed ons huisje wel in een rustig tempo.
Ik verzorgde de dieren en verschoonde de caviakooi, deed de was en volgde het nieuws over aankomend slecht weer.
Lekker op forum bezig geweest, Twitter en in de middag niets gedaan het is te warm, te benauwd en mijn lijf heeft moeite ermee.
In de middag versaste Yvonne me met een heerlijke haring en ook voor Johannes die hebben we in de koelkast gelegd tot hij thuis kwam.
Heel de middag in relaxstoel gezeten met de benen omhoog en lekker soap tv series ingehaald.
Mijn voeten zijn dik en gezwollen van vocht, zo erg dat het vanaf mijn knie tot aan mijn tenen een formaat en pijnlijk,
Heb een voetbad genomen dat verzacht de pijn en branderigheid, maar goed vochttabletten verdubbeld en hopend at het snel beter gaat.
In de avond kwam dan het slechte weer zwaar onweer, harde wind  regen maar het viel mee, geen schades heir alleen heel veel geluid en licht.
Het was ene echte show aan de hemel en keihard zodat af en toe de ramen letterlijk trilde.
Johannes heeft de hordeur opgehangen, een heel irritant klusje het zijn stroken met een gewicht onderaan die elkaar overlappen, maar goed na wat gemopper hangt het nu redelijk tot recht en houdt het hopelijk heel veel vliegen en wespen/bijen buiten.
Momenteel heb ik aso veel vliegen in huis en dat is niet fijn dus nu van die kleefhangers besteld en die hangen we meteen op als ze binnen zijn en de hor  dan moet het beter gaan de komende weken.
Johannes en ik hebben plannen gemakt voor vakantie en hopelijk kan ik dat mogen allemaal boeken en in orde maken, we gaan niet echt lang weg maar we willen wel iets leuks met Lianno gaan doen, Lianno heeft in ieder geval een Heppie kamp dit jaar.
Ik ga mijn bed opzoeken onweer of geen onweer (ben er niet meer zo heel erg bang voor) maar ik kan niet meer zitten, haast niet staan o die klompvoeten dus moet gewoon plat met benen omhoog, welterusten.


smurfen_001

nog 3 nachtjes tot Smurfdag 2011!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.